Win een wild dier bij MVD translationsHet Eindhovense vertaalbureau MVD translations viert in 2009 haar vijfjarig bestaan en organiseert daarom een bijzondere limerickwedstrijd: win een wild dier bij MVD translations.

Ook u kunt deelnemen door een limerick over MVD translations in te sturen en zo kans maken op een luxe adoptiepakket van het Wereld Natuur Fonds. De volledige opbrengsten van het adoptiepakket gaan uiteraard naar het Wereld Natuur Fonds.

Deelname aan de wedstrijd is eenvoudig: stuur vóór 1 april 2009 een leuke limerick over MVD translations naar limerick@mvdtranslations.nl onder vermelding van uw voor- en achternaam. De limerick moet de bedrijfsnaam ´MVD translations´ bevatten. Wilt u meer weten? Kijk dan op de speciale actiepagina op www.mvdtranslations.nl. Daar vindt u meer informatie over de lustrumacties van MVD translations en de actievoorwaarden van de limerickwedstrijd.

De campagne ´adopteer een wild dier´ is een actie van het Wereld Natuur Fonds. Voor meer informatie over deze actie kunt u terecht op de website van het WNF: www.wnf.nl. De winnaar mag zelf een van de beschikbare luxe adoptiepakketten kiezen.

Eind vorig jaar introduceerde MVD translations al haar spaarpotactie, die inhoudt dat gedurende het lustrumjaar €2,50 per vertaalopdracht in een speciaal spaarpotje voor het WNF wordt gestort. Ook over deze actie vindt u meer informatie op www.mvdtranslations.nl.

MVD translations is een technisch vertaalbureau dat zich heeft gespecialiseerd in vertalingen uit het Spaans en het Engels in het Nederlands. Dit in Eindhoven gevestigde bedrijf is eind 2004 opgericht en levert sindsdien voornamelijk vertalingen voor de zakelijke markt van diverse soorten teksten., , , , , ,

Comments are closed.
%d bloggers liken dit: