PERSBERICHT

Zal ik jou ´s even lekker afdrogen

18-03-2009 Eye 4 you sc. is een school company. De werknemers van deze jonge onderneming studeren aan de Stenden Hogeschool in Leeuwarden en volgen daar de opleiding Leisure Management. Als jaarproject moesten zij begin schooljaar 2008/2009 een onderneming opstarten met een dienst of product. Zij kozen voor een product in de vorm van badlakens met daarop diverse pakkende spreuken.
Eye 4 you sc. is net als andere bedrijven gericht op een goede verkoop. De winst gaat naar een goed doel. Omdat het een jonge onderneming is en de lat heel hoog ligt houdt zij de naam van het goede doel nog even geheim. De reden hiervan is, dat het eerst zeker moet zijn dat er daadwerkelijk winst gemaakt wordt voordat het goede doel 'lekker gemaakt' wordt.

Om winst te maken moet je kopers hebben en daar zijn we naar op zoek.
De badlakens zijn niet alleen mooi, maar ze leveren uiteindelijk ook nog wat moois op. Of zoals een van de deelnemende studenten zegt: 'Graag willen wij samen met u ervoor zorgen dat wij ons uitgekozen goede doel kunnen verrassen met een mooi bedrag waar ze wat mee kunnen doen. Het is een leerzaam project, zo´n jonge onderneming. Zo leren wij als studenten hoe het bedrijfsleven in elkaar zit. En wij willen ook graag onze doelstellingen behalen. Dat kan als u ook meehelpt.'

De badlakens zijn gemaakt van een goede kwaliteit katoen en wit van kleur. De opdruk is zwart.
De afmetingen van het badlaken zijn: 140 cm bij 70 cm. De opdruk is: 40 cm bij 20 cm.
De opdrukteksten luiden: Zal ik jou 's even lekker afdrogen..? Kijk naar je eigen handdoek; Zullen we het drooghouden..?
De prijs voor dit unieke badlaken voor het goede doel is à¢à¢â‚¬Å¡¬11,95. Ook is deze badlaken erg leuk om als cadeau weg te geven.

Heeft u interesse in een badlaken van Eye 4 you sc.? Kijken en bestellen kan via de website www.eye4you-sc.nl

EINDE PERSBERICHT

Te bereiken voor info:
Danique Voorthuijzen afdeling verkoop
[email protected]
0613725750