(Persbericht) Amsterdam, 23 November 2010 - We zijn benieuwd hoe onze modeliefhebbers gestyled de winter tegemoet gaan? Daarom hebben wij samen met Ze.nl de volgende winactie gestart.

Het koude weer is in aantocht. Nu is het tijd om snel je winteroutfit bij elkaar te shoppen en jezelf winterklaar te maken, maar heb je er al aan gedacht wat je toch nog allemaal nodig hebt voor je warme begerenswaardige winter look?

Ze.nl is de straat op gegaan om dit aan de Nederlandse vrouw en man te vragen en we zijn best benieuwd naar de trendy, hippe en persoonlijke modestijlen waarmee jullie op een warme en modebewuste manier de winter door willen komen. Natuurlijk is niet iedereen aan het woord geweest dus vanaf woensdag nodigen wij je uit om op Ze.nl en op onze Zalando NL facebook jouw winteroutfit met ons delen? Ga nu gauw naar Zalando NL op facebook en vertel ons de ingrediënten voor jouw speciale winteroutfit en maak kans om de voucher voor jouw à¢â‚¬Å“winteroutfità¢â‚¬ te winnen.
Bij Zalando.nl is het altijd een ware must om op de hoogte te blijven van de wensen en modeovertuigingen van onze klanten, want je moet je persoonlijke shoppingslijst natuurlijk wel bij ons bij elkaar kunnen shoppen en met een verzadigd gevoel de site verlaten! Zalando.nl heeft hier verschillende trendspotters voor in dienst die jou de nieuwste trends die zich op de catwalk ontpoppen brengen. Maar natuurlijk kennen we de kracht van het individu en willen dus ook graag jullie persoonlijke stijl vertegenwoordigen.

Houd de Zalando NL facebook goed in de gaten, want hier kun je vanaf woensdag meedoen aan de winactie en mee kan discussiëren over de nieuwe winter trend! Ga nu snel naar onze Zalando NL facebook op http://www.facebook.com/zalandonl en zend ons een leuk bericht waarin jij ons overtuigd waarom jij de voucher voor de à¢â‚¬Å“winteroutfità¢â‚¬ prijsvraag hoort te winnen?

We zien je graag tegemoet op Zalando.nl en Ze.nl

Jouw Zalando Nederland Team wenst je heerlijk warme en spannende winteravonden toe.

Voor verder persinformatie kunt u contact opnemen met:
Shima Soltanipoor; PR / Social Media - Contact Person
Email: [email protected] Web: www.Zalando.nl