Vanaf seizoen 2010 wordt alles anders belooft de start-up ZuidWesterSloep. Met de introductie van een vernieuwend concept gaat ZuidWesterSloep de botenmarkt op zijn kop zetten en het ´puur genieten op het water‘˜ terugbrengen. De tijd dat een sloep bezitten duur was en veel onderhoudswerk betekende is definitief voorbij.

Oprichters Michel Doggenaar en Rob Veldt varen een eigen koers en dat is precies waarom zij in tijden van recessie in een luxeproduct investeren. Met de no-nonsense ZuidWesterSloep (www.zuidwestersloep.nl) creëren zij een nieuw segment dat zich als bereikbaar, puur en ´zonder gedoe‘˜ laat kenmerken. Dit betekent: een scherpe prijs, eenvoud, en geen gedoe zoals hozen, poetsen, schuren en schilderen. Dat is tenslotte zonde van de tijd, à¢â‚¬Å“je moet niet poetsen, maar varen!à¢â‚¬, aldus Doggenaar.

Qua vormgeving is de tien-persoons sloep zeer karakteristiek en robuust. Door het zelflozend vermogen zijn hozen en dekzeilen overbodig geworden. De eenvoud, gemakkelijke bediening en koersvastheid van de ZuidWesterSloep benadrukken dat varen niet om hard werken en onnodige tierelantijntjes, maar om het genieten gaat. Tenslotte maken de keuze voor duurzame materialen, aluminium romp en gerecycled kunststof banken, dat de sloep in tientallen jaren probleemloos vaargenot voorziet.

Groen varen
In lijn met de kernwaarden moet het bezitten van een sloep wel leuk blijven volgens ZuidWesterSloep. Rekening houden met het milieu hoort hier ook bij.. Het aluminium is 100% recyclebaar en datzelfde geldt voor de reeds gerecycled kunststof banken, deze kunnen wederom volledig gerecycled worden. Om een volgende stap te maken in de puurheid van het varen doet ZuidWesterSloep onderzoek naar de beste stille, electrische aandrijving.

Zakelijk varen
De aanschafkosten onder de tienduizend euro de onderhoudsvrije vormgeving resulteren in minimale kosten tegen maximale inzetbaarheid, waarmee de ZuidWesterSloep ook als zeer rendabel bedrijfsmiddel kan worden gebruikt. De toch al waardevaste ZuidWesterSloep maakt een ´boot van de zaak‘˜ voor tochtjes met relaties en personeel heel bereikbaar en voorziet sloepverhuurbedrijven in een ongewoon hoog rendement. Bovendien is de ZuidWesterSloep makkelijk bestuurbaar en vrijwel niet serieus te beschadigen, waarmee de sloep door iedereen zonder problemen gevaren kan worden.

Nieuw seizoen, nieuwe regels
Vanaf 2010 gelden er nieuwe regels op het water: minder arbeid en meer genieten. Vooruitkijkend naar zomer 2010 zijn Doggenaar en Veldt dan ook vol vertrouwen: à¢â‚¬Å“Er wordt minder uitgegeven aan luxe, maar daarom biedt de ZuidWesterSloep juist het perfecte alternatief voor dure sloepenà¢â‚¬. De bereikbaarheid van puur genieten op het water moet men in grachten en binnenwateren van de nodige ontspanning voorzien. Leef, inspireer & geniet. Vaar je eigen koers om het maximale uit je mogelijkheden te halen.

Noot voor de redactie: meer informatie is verkrijgbaar bij Rob Veldt, 0634501721 of [email protected].

Website: http://www.zuidwestersloep.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular