Persbericht Plaatsen

Eenvoudig online uw persbericht plaatsen, bewerken en verwijderen of voeg multimedia en hyperlinks toe.

Abonnementen en Tarieven

Eenvoudig online uw persbericht publiceren, bewerken en verwijderen. Voeg ook multimedia en hyperlinks toe.

Geen minimale contractperiode, abonnementen zijn eenvoudig online opzegbaar.

Persbericht plaatsen

Wordt beter gevonden in zoekmachines, vergroot uw online bereik en geef meer bekendheid aan uw zoekwoorden door een link in het persbericht op te nemen. Iedereen met een website of een pagina welke beter gevonden moet worden profiteert van een persbericht plaatsen.

Veelgestelde vragen over het plaatsen van een persbericht

Wordt beter gevonden, plaats nu een persbericht en profiteer van de vele voordelen.

Wat is een SEO persbericht?

Onze klanten gebruiken het SEO persbericht om diverse redenen. De belangrijkste reden is dat er hyperlinks opgenomen mogen worden in het persbericht welke een nieuwsfeit bevat. Zoals bekend is, is het hebben van (one way) links belangrijk om hoger te scoren in de zoekmachines.

Persbericht plaatsen en zoek machines

Zoek machines zoals Google hecht veel waarde aan websites welke ze zelf vind en indexeert of waardeert websites via de hyperlink op een andere belangrijke website. Nieuwe websites welke nog niet bekend zijn kunnen met een persbericht binnen een uur te vinden zijn in zoekmachines zoals Google.

Kan een persbericht mij positie in de zoekmachines verhogen?

Ja, dat kan. Je moet wel weten hoe je zo efficient mogelijk een persbericht hiervoor kan inzetten.

Site wide links

Ook het linken naar het bij ons geplaatste persbericht is een gebruikelijke methode. Hoe meer links naar het persbericht hoe waardevoller de gelinkte keywords worden. Het is een duurzame lange termijn tactiek welke geliefd is bij ervaren link builders.

Plaats een tekstlink op onze website en uw link is vervolgens zichtbaar op alle pagina's van onze website.

Nieuwe website of product?

Wordt opgemerkt door zoekmachines, profiteer van onze services en plaats een persbericht op onze website.

Link naar uw product of website

Stel een persbericht op of laat er een of meer opstellen en publiceer deze op onze website en wacht het resultaat af, dit werkt vele malen beter dan het inhuren van een SEO bedrijf welke slechte kwaliteits links en meestal met no-follow links. No-follow links vertellen de zoekmachines dat ze deze links niet moeten volgen en dus niet indexeren. Alle links welke U in uw persbericht plaatst zijn do-follow, en U heeft de mogelijk te kiezen hoe U linkt. Wij raden aan sleutelwoorden te linken, gebruik afbeeldingen of video's, bijvoorbeeld embed Youtube videos in uw persbericht.

Hoe schrijf ik een goed persbericht?

U dient zich eerst af te vragen welke boodschap men wilt over brengen. Vervolgens kunt u een omschrijving maken van de boodschap of nieuwsfeit welke u wilt overbrengen aan uw doelgroep. Houd het bericht kort en zakelijk en zorg dat alle feiten kloppen. Zorg ervoor dat uw persbericht niet te veel op een reclame uitging lijkt, gebruik daarom nieuwsfeiten in uw persbericht.

Een persbericht bestaat uit de volgende elementen

  1. Titel
  2. Inleiding
  3. Kern
  4. Samenvatting
  5. Noot voor de redactie

Kort, krachtig en gestructureerd comunniceren of schrijven is de sleutel om het bericht op de juiste manier over te brengen op de lezer.

Voor en meer uitgebreid uitleg kunt u het artikel over het schrijven van een persbericht raadplegen.

Over het publiceren en beheren van een persbericht

Antwoorden op de meest gestelde vragen over het beheer van uw persberichten.

Hoe kan ik een persbericht plaatsen?

Heel eenvoudig via de mijn account pagina, klik op verstuur persbericht. Geef een titel op en de inhoud van het bericht. Eventueel kunt U tags toevoegen of afbeeldingen en klik op verstuur. Uw persbericht is direct online gepubliceerd en U kunt deze eventueel bewerken of verwijderen.

Kan ik mijn persbericht achteraf nog bewerken?

Ja, dat kan. Zolang U een actief abonnement heeft kunt uw eenvoudig al uw persberichten bewerken, wijzigen, verwijderen of multimedia toevoegen. Een persbericht verwijderen kunt u ook met een verlopen account.

Wat zijn goede link technieken?

Er bestaan diverse link technieken waaronder: Do-follow en  deep linking. Deep linking betekent een link welke niet naar uw home pagina verwijst  maar naar een artikel of pagina in uw website.

Link building

Google beveelt het gebruik van persberichten websites aan omdat dit over het algemeen een hogere waardering geven omdat de links afkomstig zijn van hoge kwaliteit content op een daarvoor bestemde website. Probeer dus alleen aan Whitehat (legale manier van linken) link building te doen, voor meer informatie kunt U wikipedia raadplegen over link building: https://nl.wikipedia.org/wiki/Link_building

Beter Gevonden Worden in Google?

Een persbericht dat geschreven wordt voor SEO bevat hyperlinks op de juiste plaatsen.

Zoekmachine optimalisatie

Met een SEO-persbericht kun je gebruik maken van hyperlinks zodat er naar jouw website of product gelinkt wordt. Let er wel op dat je het niet overdrijft. Een goed uitgangspunt voor een persbericht is een maximum van 3 hyperlinks. Als je bedrijfsnaam of product genoemd wordt in het persbericht, dan koppel je daar de juiste URL aan.

Tekstlink op onze Website Plaatsen?

Plaats een tekstlink op onze website en uw link is vervolgens zichtbaar op alle pagina's van onze website.