Adverteren

Het is op diverse manieren mogelijk te adverteren via emea.nl.

Momenteel zijn er drie banner posities beschikbaar

  • Leaderboard (728x90) Positie: Boven of onder de content.
    Tarief: 375,00 EUR p/mnd.
  • Medium Rectangle (300x250 of 300x600) Positie: Rechts in de sidebar
    Tarief: 375,00 EUR p/mnd.
  • Large Skyscraper (300x600) Positie: Rechts in de sidebar
    Tarief:375,00 p/mnd.

Text Links
Het is mogelijk een tekst link te plaatsen in onze Blogroll (onder in de footer) welke op elke pagina van de website wordt weergegeven. Het tarief is slechts 30,00 p/mnd.

Adverteren met tekst links is, net als adverteren met andere online middelen, een essentieel onderdeel van de online marketingmix. Voor de meeste bedrijven geldt dat ongeveer 10 tot 20% van het online marketingbudget naar tekstlinks zou moeten gaan. Bij conversie gedreven websites, zoals bijvoorbeeld webshops, is dit vaak nog meer. Maar de andere marketingmiddelen als bijvoorbeeld Google Adwords, banners en e-mailmarketing blijven belangrijk voor de andere marketingdoelen die je wilt bereiken. De verschillende middelen kunnen elkaar ondersteunen en versterken.
Bron: Marketing Facts (De mogelijkheden van tekstlinks).

Plaats nu uw tekstlink
Kies een optie om per maand of per jaar te betalen. Geef de tekst van uw link op en de url, wij zullen na ontvangst zo spoedig mogelijk uw link plaatsen.


 

Opties
Tekst
URLAdverteren op maat
Uiteraard is het mogelijk om geheel conform uw wensen een advertentie campagne te voeren. U kunt zelf aangeven hoe U wenst te adverteren, wij zullen u een geheel vrijblijvend voorstel doen. Het is onder andere mogelijk de website achtergrond, of een JQuery Slider op de voorpagina in te zetten voor een uitgebreide presentatie van uw reclameboodschap.

Ons Internet Publishing Netwerk
Wij zijn een Website Publishing Bedrijf en beschikken over een netwerk van websites in uit een lopende thema's. Het is mogelijk om op ons gehele netwerk te adverteren.

Voor meer informatie, vragen of een vrijblijvende offerte kunt U contact opnemen met ons. Genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W.