Beter Gevonden Worden in Google?

Als een verbeterde positie in zoekmachines uw doel is, dan kunt u door gebruik te maken van persberichten dit doel bereiken. Slechts 5% van verstuurde persberichten wordt daadwerkelijk geplaatst. Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw bericht wordt gepubliceerd?

Een persbericht dat geschreven wordt voor SEO bevat hyperlinks op de juiste plaatsen. Met een SEO-persbericht kun je gebruik maken van hyperlinks zodat er naar jouw website of product gelinkt wordt. Maar let er wel op dat je het niet overdrijft. Een goed uitgangspunt voor een persbericht is een maximum van 3 hyperlinks. Als je bedrijfsnaam of product genoemd wordt in het persbericht, dan koppel je daar de juiste URL aan.

Wie zouden onze services moeten gebruiken?

Iedereen met een website!

Wie gebruiken onze services?

Webdesigners, internet marketeers, linkbuilders, e-commerce websites, kleine en grote bedrijven met een website. Onze klanten versturen meerdere persberichten voor haar klanten.

Waarom gebruiken ze onze services?

Onze klanten gebruiken onze service om diverse redenen. De belangrijkste reden is dat er hyperlinks opgenomen mogen worden in het persbericht welke een nieuwsfeit bevat. Zoals bekend is, is het hebben van (one way) links belangrijk om hoger te scoren in de zoekmachines. Zoek machines zoals Google hecht veel waarde aan websites welke ze zelf vind en indexeert of waardeert websites via de hyperlink op een andere belangrijke website. Nieuwe websites welke nog niet bekend zijn kunnen met een persbericht binnen een uur te vinden zijn in zoekmachines zoals Google.

Persberichten inzetten om vindbaarheid bij zoekmachines te vergroten

Er wordt veel geschreven over de dood van het persbericht, anti-spamwetgeving, social media releases en de ondergang van de gedrukte media. Maar het persbericht kun je ook prima inzetten om je SEO-positie bij Google te verhogen. Eenvoudig, effectief en vaak ook gratis. Je moet alleen even weten hoe.

Hoe maak ik gebruik van de persberichten publicatie service?

Word lid, met een maand abonnement kunt *onbeperkt persberichten publiceren. Indien u meerdere persberichten verstuurd is het voordeliger om lid te worden. Met een jaar abonnement bent per saldo voordeliger uit, wilt U slechts eenmalig een persbericht publiceren dan kiest U voor eenmalige toegang. Bekijk hier ons overzicht van onze persberichten publicatie services.

* Uw persbericht wordt doorgaans binnen enkele uren opgepikt door diverse nieuws websites en Google. Voor nieuwe websites is dit zoals men in het Engels zegt: Stunning!

Wij zijn een nieuws bron voor journalisten en redacties van diverse websites welke artikelen schrijven of berichten van ons overnemen.

*onbeperkt: U dient wel onze voorwaarden en fair use policy in acht nemen, spam en affiliate codes worden niet gewaardeerd. Wij behouden ons het recht voor om persberichten te verwijderen of uw account te blokkeren zonder opgaaf van redenen. Genoemde prijzen zijn Exclusief B.T.W.

Tekstlink op onze Website Plaatsen?

Plaats een tekstlink op onze website en uw link is vervolgens zichtbaar op alle pagina's van onze website.