Persbericht opening winkel

U heeft een online webwinkel en wilt meer bezoekers of U heeft net een nieuwe webwinkel geopend. Nu heeft U nog bezoekers of meer bezoekers nodig, dit kan bereikt worden door een persbericht te verzenden. Het resultaat is dat het persbericht welke informatie en een of meerdere links naar uw webwinkel bevat binnen enkele uren door online zoekmachines wordt opgemerkt voornamelijk Google indexeert onze website meermaals per dag en ontdekt op deze manier nieuwe websites om te indexeren daarnaast zijn links vanaf gerenommeerde website een aangename aanvulling op de waarde welke de zoekmachines aan uw website geven. Het helpt een betere positie in de zoekresultaten te geven door hoge kwaliteit links aan uw website te koppelen. De truc is om een one way link te verkrijgen, dit betekent dat wij naar uw website linken en uw website niet terug linkt naar ons, dit zijn links met een hogere kwaliteit en is een algoritme welke door de meeste zoekmachines wordt gebruikt met name Google.

Stel een persbericht op of laat er een of meer opstellen en publiceer deze op onze website en wacht het resultaat af, dit werkt vele malen beter dan het inhuren van een SEO bedrijf welke slechte kwaliteits links en meestal met no-follow links. No-follow links vertellen de zoekmachines dat ze deze links niet moeten volgen en dus niet indexeren. Alle links welke U in uw persbericht plaatst zijn do-follow, en U heeft de mogelijk te kiezen hoe U linkt. Wij raden aan sleutelwoorden te linken, gebruik afbeeldingen of video's, bijvoorbeeld embed Youtube videos in uw persbericht. Het is allemaal mogelijk bij ons.

Heeft U een foutje gemaakt in uw persbericht of wilt U deze na publicatie aanpassen? Geen probleem ons systeem staat het toe uw berichten te bewerken of te verwijderen.

Iedereen kan profiteren van het gebruik van onze Persberichten Publicatie Service. Kies een plan dat past bij uw behoeften.

Abonnementen en Tarieven

Eenvoudig online uw persbericht publiceren, bewerken en verwijderen. Voeg ook multimedia en hyperlinks toe.

Geen minimale contractperiode, abonnementen zijn eenvoudig online opzegbaar.