Gratis persberichten plaatsen voor NON Profits

NON Profits en Stichtingen plaatsen gratis persberichten via onze Persberichten Publicatie Platform, gratis, eenvoudig en online.

EMEA Persberichten Publicatie Platform zet zich in voor humaniteit, NON profit Organisaties, Stichtingen en vrijwilligers met een duidelijk doel. Wij proberen te helpen daar waar wij capaciteit hebben, onze medewerkers doen regelmatig of op langdurende basis vrijwilligerswerk. Wij respecteren elk geloof of religie, vele organisaties werken vanuit een bepaald standpunt of religie. Wij geloven dat elk standpunt, statuut of religie een bijdrage leveren aan de maatschappij, wij zelf opereren vanuit een Christelijke motivatie en stellen humaniteit voorop.

EMEA Column

Wij hebben ook een Column met dagelijks artikelen of de Bijbel nog steeds actueel is voor de situatie van vandaag, de Column wordt beheerd en geschreven door een van onze vrijwilligers. Wij hebben deze Column sinds Zondag 22 Oktober 2006 opgenomen en kan hier worden gelezen: column.emea.nl

Hoe kunnen wij helpen?

Het antwoord is vrij simpel, wij leveren persberichten publicatie diensten en voor NON Profits kunnen wij deze diensten gratis aanbieden. Neem contact op met ons op en wij geven een 100% kortingscode waarmee Levenslang Toegang kan worden verkregen.

Het maakt niet uit of U wel of geen website heeft, uiteraard willen wij wel weten dat er geen misbruik van deze optie wordt gemaakt en kunnen dus om aanvullende informatie vragen. Doorgaans is het vrij simpel dit te bepalen aan de hand van de gepubliceerde persberichten, zonder om aanvullende informatie te vragen. Wij behouden ons het recht voor artikelen te verwijderen of het betreffende account te blokkeren om misbruikt te voorkomen.

U kunt op dezelfde service rekenen welke wij ook aan betalende klanten geven.

Neem contact op

Neem contact op door een Support Ticket aan te maken en wij sturen de 100% kortingscode zo snel mogelijk terug. Controleer na het aanmaken van de ticket of U een confirmatie email heeft ontvangen, controleer eventueel ook uw Spambox en andere plaatsen waar de confirmatie email zich kan bevinden. U krijgt via hetzelfde adres een terugkoppeling, voor de zekerheid kunt U dit adres het beste aan uw contacten toevoegen zodat deze niet als spam worden gemarkeerd.