Persbericht nieuwe website

Heeft U een nieuwe website?

Verstuur een persbericht en word opgemerkt door zoekmachines, u kunt profiteren van onze services door een persbericht te plaatsen op onze website.

Velen zijn U al voorgegaan met positief resultaat, binnen enkele uren wordt uw nieuwe website opgemerkt en geïndexeerd door online zoekmachines. Het zijn voornamelijk webdesigners en marketingbureaus welke gebruik maken van onze services.

Is uw website gereed?

Stel een persbericht op en publiceer deze met onze persberichten publicatie service, U kunt gebruik maken van een eenmalige persberichten publicatie service, indien U meerdere persberichten wilt versturen dan raden wij een maand abonnement aan en dat geldt ook voor marketingbureaus welke tevens de mogelijkheid hebben voor een jaar abonnement of een levenslang abonnement om met regelmaat persberichten te verzenden op onze website.

Gebruik diverse link technieken!

Er bestaan diverse link technieken waaronder: Do-follow en  deep linking. Deep linking betekent een link welke niet naar uw home pagina verwijst  maar naar een artikel of pagina in uw website. Google beveelt het gebruik van persberichten websites aan omdat dit over het algemeen een hogere waardering geven omdat de links afkomstig zijn van hoge kwaliteit content op een daarvoor bestemde website. Probeer dus alleen aan Whitehat (legale manier van linken) link building te doen, voor meer informatie kunt U wikipedia raadplegen over link building: https://nl.wikipedia.org/wiki/Link_building

Iedereen kan profiteren van het gebruik van onze Persberichten Publicatie Service. Kies een plan dat past bij uw behoeften.

Abonnementen en Tarieven

Eenvoudig online uw persbericht publiceren, bewerken en verwijderen. Voeg ook multimedia en hyperlinks toe.

Geen minimale contractperiode, abonnementen zijn eenvoudig online opzegbaar.