Online Persbericht Plaatsen

Wilt U online een persbericht plaatsen dan bent op het juiste adres!

Het EMEA persberichten Publicatie Platform is een uitstekend middel om online een persbericht te plaatsen, bewerken of verwijderen. Plaats uw persberichten online door het gebruik van onze persberichten publicatie services.

Waarom een online persbericht plaatsen?

U kunt via onze online persberichten publicatie service hoge kwaliteit links genereren doordat deze links van hoge kwaliteits content op een gerenommeerde persberichten website komen. Het is beter minder links van hoge kwaliteit te hebben dan vele links van slechte kwaliteit.

Onderscheid wordt er gemaakt tussen kwalitatieve en kwantitatieve linkopbouw. Kwantitatieve links dienen geen ander doel dan het verkrijgen van een hogere positionering in Google. Hieronder valt het gebruik van link uitwisselingsprogramma's, onzichtbare links die alleen door zoekmachines worden geindexeerd en weblogs enkel gericht op het genereren van backlinks. Ook het opkopen van verlopen domeinen en het onnodig reageren op weblogs met daarbij een linkvermelding kan als spam worden aangemerkt. Door middel van de Google Panda-update wil Google kwaliteit van de content op de pagina beter herkennen. Met de Google Penguin update is Google beter in staat geworden om de kwaliteit van links te herkennen. Hierdoor is de kwaliteit van de links die een website heeft belangrijker geworden voor het behalen van hogere posities in Google.

Kijk voor meer informatie over linkopbouw op wikipedia. Een online persbericht plaatsen doet U via onze persberichten publicatie service. Indien U eenmalig een online persbericht wilt plaatsen raden wij het eenmalige toegang plan aan om online een persbericht te plaatsen.

Iedereen kan profiteren van het gebruik van onze Persberichten Publicatie Service. Kies een plan dat past bij uw behoeften.

Abonnementen en Tarieven

Eenvoudig online uw persbericht publiceren, bewerken en verwijderen. Voeg ook multimedia en hyperlinks toe.

Geen minimale contractperiode, abonnementen zijn eenvoudig online opzegbaar.