Informatie

EMEA Persberichten is een persberichten publicatie platform. Het doel van een (SEO) Persbericht is de vindbaarheid van uw nieuwsfeiten, website of pagina te vergroten. Wij faciliteren het publicatieproces van uw persberichten. Daarnaast wordt er op ons platform kennis gedeeld en fungeert deze als een Sociaal Media.

Toegevoegde waarde van SEO persbericht

Het zijn voornamelijk nieuwe sites die direct een stijging in de Search Engine Result Pages (zoek machine resultaten pagina's) zien. Vaak binnen een 1 a 2 dagen ziet men een stijging. De stijging en de waardering die een zoekmachine aan een bepaalde website of webpagina toekent is van vele factoren afhankelijk. Niet alleen het hebben van links vanaf relevante pagina's is belangrijk maar ook de snelheid van de pagina wordt tegenwoordig meegewogen. 1 relevante link vanaf een relevante pagina met relevante content is meer waard dan 100 links van niet relevante pagina's. Daarbij is het ook van belang of het om een one way backlink of een reciprocal (2 way backlink) gaat. Een one way backlink is natuurlijk veel meer waard en dit kan bereikt worden door een persbericht te schrijven met relevante inhoud en relevante sleutelwoorden te linken naar relevant webpagina's van uw website.

Marketeers bevelen deze methode aan

Veel marketeers zijn het eens dat dit een uitermate geschikte techniek is, het is niet alleen moeilijk om aan relevante backlinks te komen het vergt ook veel tijd om op zoek te gaan naar relevante websites en content en daarna moet je een link suggestie of verzoek doen en dan ligt het aan de beheerder van die pagina of deze gehoor geeft aan uw verzoek. Door het versturen van een SEO persbericht bent u ervan verzekerd dat u de links verkrijgt.

Verstuur Persbericht

Verstuur een persbericht met een link naar uw website en deze wordt automatisch ter publicatie aangeboden bij diverse online partners en andere websites. Daarnaast krijgt uw persbericht een prominente positie op de voorpagina en alle overige pagina's op onze website, gedurende een of meer dagen afhankelijk van de ingestuurde gesponsorde persberichten. Uw persbericht wordt doorgaans binnen enkele uren opgepikt door diverse nieuws websites en Google.

Wij zijn een nieuws bron voor journalisten en redacties van diverse websites welke artikelen schrijven of berichten van ons overnemen.

Tekstlink op onze Website Plaatsen?

Plaats een tekstlink op onze website en uw link is vervolgens zichtbaar op alle pagina's van onze website.