De eerste aflevering van Holland‘˜s Best Make-up Artist staat online! Dit resulteerde meteen tot een enorm hoog bezoekersaantal op de website van BEAUTYPARTNER. Zoveel, dat onze hostingprovider het niet meer trok en we genoodzaakt waren een doorlink te maken naar Youtube.com. Het filmpje bestaat dan nu ook uit 2 delen.

Holland's Best Make-up Artist
BEAUTYPARTNER, intermediair en opleider in de cosmeticabranche, presenteert dà© splinternieuwe landelijke zoektocht naar Holland‘˜s Best Make-up Artist. Een visagie wedstrijd tussen 10 getalenteerde visagisten. Allemaal met hetzelfde doel: Top Visagist worden.

In deze unieke wedstrijd strijden de finalisten naast de felbegeerde titel Holland‘˜s Best Make-up Artist 2010 ook om een behoorlijke som geld, een contract als Visagist bij BEAUTYPARTER en een uitgebreid make-up pakket. De afleveringen worden via Internet uitgezonden. De kandidaten zullen geselecteerd worden door een vakjury die er vervolgens van overtuigd moeten worden dat de visagisten beschikken over creativiteit en vakkennis.

In totaal bestaat deze visagie wedstrijd uit drie rondes. Tijdens ronde 1 was het thema: DRAMATIC LOOK. De rode loper werd bij BEAUTYPARTNER uitgerold en het was tijd om Nederlands spannendste visagiewedstrijd te starten! Juryleden Roberto Dresia, Imke Emons en Mascha Feoktistova hadden de moeilijke taak om bij de eerste ronde de visagisten te beoordelen. 1.5 uur hadden ze de tijd en die tijd hadden sommige ook hard nodig. Bij bijna alle visagisten was de spanning van hun gezicht af te lezen. Ben jij het met de jury eens? Bekijk snel het filmpje!

De aflevering is direct hier te bekijken:
http://www.beautypartner.nl/beauty-academy/aflevering-1/2.html

Deze aflevering bestaat uit 2 delen.

Volgende week komt aflevering 2 online!

Holland‘˜s Best Make-up Artist wordt mede mogelijk gemaakt door: Bourjois, Remington, ProSet, Sans Soucis, Make-up Studio, Back-Stage, Styletoday.nl, Koggenschip Vakbladen, Anbos, Vanilia en BEAUTYPARTNER.

Meer informatie:

BEAUTYPARTNER B.V.
[email protected]
010 - 417 7 416