(Persbericht) Maandag 31 januari aanstaande wordt het eerste nummer van Career Magazine online gelanceerd. Career Magazine, hà©t nieuwe online magazine và³à³r en dà³à³r professionele vrouwen, brengt ambitieuze vrouwen met elkaar in contact om inspiratie, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar verder te helpen op de carrià¨reladder. Nederland barst namelijk van vrouwelijk talent maar helaas zijn veel vrouwen zo nu en dan te onzeker en veel te bescheiden.

Lezers kunnen zelf een bijdrage leveren aan de inhoud door artikelen aan te leveren. Zo ontstaat een diversiteit aan onderwerpen die een weerspiegeling vormt van de interesses en belevingswereld van de lezers. Het magazine is compact, bladerbaar en kan op elk moment worden gelezen op zowel laptop, smartphone als tablet. In het magazine wordt statische content gecombineerd met interactieve elementen zoals video‘˜s en links.

Via www.career-magazine.nl is nu al een sample magazine te bekijken.

--- EINDE PERSBERICHT ---

Noot voor de redactie: In de Press room (www.career-magazine.nl menu-item ´contact‘˜) kan (beeld)materiaal worden gedownload.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Angà¨l Nijskens, 06-23268071 of [email protected]