Persbericht

Chapman Freeborn kondigt verheugd aan dat haar Scandinavië team is verhuisd naar een nieuw kantoor faciliteit in Kopenhagen, Denemarken. Het bedrijf richt zich op de toekomstige groei na een succesvol 2012 en is verhuisd naar een nieuwe locatie in het stadsdeel à˜restad in de nabijheid van de luchthaven van Kopenhagen (CPH), gelegen in het zuiden van de stad.

Chapman Freeborn is gegroeid in de Scandinavische prive vliegtuig huren markt afgelopen twee jaar onder leiding van de in Kopenhagen gevestigde Kim Borgaard, die in zijn rol als regionale sales manager heeft toegezien op de strategische ontwikkeling van de activiteiten van het bedrijf in Scandinavië en haar buurlanden. Het team werd verder versterkt in augustus jongstleden door de komst van de Christian Stridsberg, die werd aangesteld als de toegewijde sales manager voor Zweden & Finland.

Het  Scandinavia team wordt ondersteund door het  volledige  Chapman Freeborn's netwerk van 35 kantoren in 25 landen over de hele wereld - alle specialistische vracht-en passagiersvliegtuigen handvesten, als ook aan boord koerier (OBC) diensten en ook prive jet huren services. In een commentaar op het verhuizen en de toekomstige uitbreidingsplannen, zei Kim Borgaard: "De groeiende vraag naar gespecialiseerde vliegtuigen charter diensten hebben ons ertoe gebracht een nieuwe kantoorlocatie in Kopenhagen te vinden en onze capaciteit uit te breiden. "De laatste 12 maanden waren zeer positief voor ons en we zijn erin geslaagd om met succes een stevige aanwezigheid in de regio tot stand te brengen. Met de hulp van onze wereldwijde collega's  kijken we uit naar een verdere versterking van onze positie in de Scandinavische markt in 2013. "

Lokale marktkennis en relaties

De kantoorverhuizing brengt Chapman Freeborn's Scandinavië team in een dichtere nabijheid van veel van haar klanten - waaronder een groot aantal bedrijven gevestigd nabij de luchthaven van Kopenhagen. Als een belangrijke internationale hub voor passagiers-en vrachtvluchten, de luchthaven bedient Denemarken en een groot deel van Zuid-Zweden. Het neemt ongeveer 60 lijndienstmaatschappijen voor zijn rekening en verwerkt meer dan 20 miljoen passagiers per jaar, waardoor het de drukste luchthaven in de Scandinavische regio is.

Wereldwijd coà¶rdineert Chapman Freeborn  momenteel meer dan 6.000 charters per jaar - variërend van kleine ad hoc vluchten voor spoed automobiel-en productie-lading, alsook van zware en grote apparatuur voor energie en mijnbouw projecten alsmede het verschaffen van specialistische On Board Courier (OBC) diensten. Chapman Freeborn is verkozen Air Cargo Charter Broker van het jaar op de World Air Cargo Awards voor de laatste zes opeenvolgende jaren. Industrie publicatie Air Cargo News noemde onlangs Chapman Freeborn Cargo Charter Broker of the Year 2012.
In aanvulling op vrachtvluchten, biedt Chapman Freeborn specialistische passagier diensten, waaronder prive-jet en helicopter charters en grote vliegtuigen met crew rotaties en internationale groepsreizen.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform