ROTTERDAM - De 6 overgebleven getalenteerde visagisten streden afgelopen zondag voor de drie finale plekken van Holland‘˜s Best Make-up Artist. Het thema waar de visagisten deze keer mee moesten werken was COLOUR SPLASH!

Juryvoorzitter Roberto Dresia, Gigi Bowmer en Yvon Moll waren de juryleden die de moeilijke keuze moesten maken. Alle 6 de visagisten begonnen met spanning maar vol goede moed aan de tweede ronde. De strenge gezichten van de jury spraken boekdelen. Het zou een hele moeilijk keuze wordenà¢â‚¬¦

Bij elk van de visagisten verscheen er langzaam een heel kleurrijk geheel. Veel maakten naast de felle oogschaduwen en lippenstiften ook gebruik van veren. Het werd een heel creatief totaalbeeld.

Na een uur kregen de creaties vorm, het haar werd gedaan en het was tijd om te gaan aftellen.. Om 13:15 was het tijd om te stoppen en alle spullen werden neergelegd. De moeilijke taak om een beslissing te maken begon nu!

De modellen gingen een voor een op de foto bij fotografe Larysa Dodz. Prachtige plaatjes werden er wederom gemaakt. De prachtige kleurrijke make-ups waren goed zichtbaar op de foto‘˜s.

Het jurycommentaar was zenuwslopend. Een aantal van de talenten werd gevraagd wat hun gedachte was achter de make-up. Waarom kozen zij juist voor deze make-up? De dagwinnaar dit keer was Sanne Bleeker, die een enorm mooie kleurrijke creatie neer had gezet.

Na het kiezen van de dagwinnaar ging de jury nog een keer in kort beraad. Na 10 minuten discussiëren was het nu dan echt tijd om de keuze bekend te maken. De visagisten kwamen weer naar binnen en de spanning was te snijdenà¢â‚¬¦

De drie visagisten die door zijn naar de finale van Holland‘˜s Best Make-up Artist zijn: Sanne Bleeker, Nancy de Rijke en Jimmy Wartono! Zij zullen 13 december aan de slag gaan met het thema Hollywood Chique! Deze drie getalenteerde visagisten maken kans op prachtige prijzen: € 1000,- cash, een jaarcontract als hoofdvisagist bij BEAUTYPARTNER, een uitgebreid make-up pakket van Sans Soucis en nog een aantal grote verassingen. Daarnaast mag de winnende visagist zich zelf een jaar lang: Holland‘˜s Best Make-up Artist noemen!

Holland‘˜s Best Make-up Artist wordt mede mogelijk gemaakt door: Bourjois, Remington, ProSet, Sans Soucis, Make-up Studio, Back-Stage, Styletoday.nl, Koggenschip Vakbladen, Anbos, Vanilia en opleidingsinstituut BEAUTYPARTNER.

Noot voor de redactie:

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

BEAUTYPARTNER B.V.
Suzan Oostvogels
[email protected]
010 - 417 7 417