(Persbericht) Oktober is borstkanker maand. In deze maand besteed de Stichting Pink Ribbon extra veel aandacht aan hun fantastische initiatief. Op dinsdag 5 oktober 2010 organiseert BEAUTYPARTNER ten behoeve van de Stichting Pink Ribbon professionele make-up workshops voor vrouwen die borstkanker hebben, hiervan zijn hersteld of vriendin zijn van!

Tijdens de make-up workshop speciaal voor deze doelgroep worden er tal van technieken besproken om jezelf mooier te maken. Tips & trics van professionele visagisten in combinatie met persoonlijk advies. Denk aan het mooi bijtekenen van wenkbrauwen of ogen sprekend opmaken om zo een sprankelende vrouw van jezelf te maken!

De workshops vinden plaats op dinsdag 5 oktober, duren twee uur en worden gehouden op de volgende tijden 10:00-12:00, 14:00-16:00 en 19:00-21:00 uur. Deelneemsters krijgen na afloop een leuke goodie bag met prachtige cosmetica producten van het merk Sans Soucis mee!

Deelname is geheel gratis voor vrouwen die borstkanker hebben of hiervan zijn hersteld. Overige deelneemsters betalen EUR 30,- welke wordt gedoneerd aan de Stichting Pink Ribbon. Aanmelden kan middels onderstaand e-mail adres.

Datum
Dinsdag 5 oktober 2010

Aanmelding
[email protected]

Locatie
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam