Het landelijk opererende bemiddelingsbureau BEAUTYPARTNER start met een nieuw en uniek werk & studeer traject in de cosmetica branche. Dit nieuwe traject biedt werkzoekenden de mogelijkheid om moeiteloos in dit zeer populaire vakgebied te stromen. Deze maand starten de eerste deelnemers aan dit traject op een stijlvolle locatie in het centrum van Rotterdam.

Wie wil er nu niet goed uitzien? Een goed verzorgd uiterlijk is vandaag de dag een lifestyle geworden. Cosmetica is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Nog leuker is het als je de hele dag met cosmetica bezig kunt zijn door er je vak van te maken.

BEAUTYPARTNER biedt nu een uniek werk & studeer traject aan voor vier cosmetica opleidingen in dit populaire vakgebied. Geïnteresseerden krijgen de gelegenheid in te stappen en in een redelijk kort tijdsbestek een opleiding af te ronden en werkervaring op te doen. Met dit nieuwe traject komt BEAUTYPARTNER de steeds groeiende vraag van opdrachtgevers tegemoet naar gekwalificeerd personeel.

De inhoud van de opleidingen zijn nauw afgestemd op de branche en de wensen van de werkgevers. Daar waar bij het huidige onderwijs de school bepaalt welke lesstof en lessen onderdeel uitmaken van een opleiding, is dat bij dit traject andersom. Het gaat om de opleidingen tot Cosmetica Consultant, Visagist en Hairstylist. Het lesmateriaal is geschreven in samenwerking met professionals.

De instroom voor het werk & studeer traject is momenteel in volle gang. Eind november starten de eerste deelnemers van dit traject. Per opleiding worden er een beperkt aantal werk & studeer plaatsen beschikbaar gesteld.

BEAUTYPARTNER is intermediair in branche gespecialiseerd personeel zoals beauty consultants en visagisten voor diverse cosmeticabedrijven. BEAUTYPARTNER opende in januari 2005 haar deuren en opereert ruim vier jaar in de cosmetica branche.  Inmiddels maken jaarlijks diverse internationale cosmetica bedrijven uit geheel Nederland, België en Frankrijk gebruik van de diensten van BEAUTYPARTNER.

Meer informatie is te vinden op de website van BEAUTYPARTNER http://www.beautypartner.nl/beauty-academy

Noot voor redacties:

------------------------ Niet voor publicatie ----------------------

Meer informatie kan verkregen worden bij:

BEAUTYPARTNER B.V.
contactpersoon mevrouw W.D. Bakker-Buiter
Eendrachtsweg 36
3012 LC ROTTERDAM
Tel. 010-417 7 417
Fax. 010-417 7 418
[email protected]
www.beautypartner.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular