(Persbericht) BEAUTYPARTNER, intermediair en opleider in de beautybranche, start met het verzorgen van specialistische trainingen voor kappers en visagisten/hairstylisten. Er is vraag naar het ontwikkelen van vaktechnische vaardigheden, een hogere productiviteit en betere klantbinding. Er is in deze beroepsgroep behoefte naar het behalen van rendement en het bieden van een service op het gebied van populaire, trendy opgestoken kapsels.

In de nieuw ontwikkelde vaktrainingvoor gevorderde hairstylisten à¢â‚¬Å“Bridal up do‘˜s, trendy bruidskapselsà¢â‚¬ wordt veel aandacht besteed aan opsteektechnieken, compositie en lijnenspel, tijd en productiviteit. In de vaktraining à¢â‚¬Å“Celebrity up do‘˜s, populaire, sterren kapselsà¢â‚¬ staanonder andere het creëren van kapsels van beroemde sterren zoals de Lady Gaga strik, de Beyonce Knot centraal.

De vaktrainingen zijn door BEAUTYPARTNER speciaal ontwikkeld voor ervaren hairstylisten die, na het volgen van deze trainingenalle know-how, tempo en dus productiviteit in huis hebben om veelgevraagde, populaire kapsels te creëren.

Deze hands-on trainingen worden uitsluitend verzorgd door ervaren docenten. Bridal up do‘˜s is te volgen op 17 april van 10:00-16:00 uur. Celebrity up do‘˜s is te volgen op 3 april en 15 mei van 10:00-16:00 uur. Voor meer informatie en aanmelding www.beautypartner.nl

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie, afbeeldingen, interviews e.d. kunt u contact opnemen met:

BEAUTYPARTNER B.V.
Wendy Buiter
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam
010-417 7 417
[email protected]
www.beautypartner.nl