(Persbericht) PERSBERICHT

Rotterdam, 7 januari 2011

Start opleidingstraject met baangarantie in de cosmetica en drogisterij branche in de regio‘˜s Den Haag en Rotterdam.

De opleider en intermediair BEAUTYPARTNER uit Rotterdam start in 2011 weer met het succesvolle opleidingstraject in de cosmetica/drogisterijbranche met baangarantie. Dit traject is speciaal voor mensen die momenteel in een uitkeringssituatie zitten.

In dit verkorte opleidingstraject zijn 2 branche erkende opleiding samengevoegd, namelijk de parfumerie vakopleiding (BODEPA) en de opleiding Verkoopmedewerker Drogisterij (Pharmacon). Deelnemers worden opgeleid om aan de slag te gaan bij grote spelers in de markt zoals Etos, Douglas, Kruitvat, Ici Paris XL, Trekpleister en diverse andere parfumerie/drogisterijbedrijven in de regio Zuid-Holland. Voor velen een zeer aantrekkelijke branche.

Het opleidingstraject Beautà© neemt slechts 13 weken in beslag waarbij de deelnemers theoretische kennis op doen, praktijkervaring door middel van een stage en begeleid worden naar een arbeidsplaats.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de jobcoach van hun uitkeringsinstelling. Potentiële deelnemers worden vervolgens uitgenodigd voor intake waarna zij, Indien geselecteerd, direct met het traject kunnen starten. Voor deelnemers uit de regio Rotterdam is dit maandag 1 februari. Voor deelnemers uit de Regio Den Haag/Rijswijk is dit 7 februari. 09:30 uur.

De opleidingslocatie is:
BEAUTYPARTNER
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam

Meer informatie voor geïnteresseerden is te vinden op de website van BEAUTYPARTNER www.beautypartner.nl, voor UWV jobcoaches in de interne circulaire of bij onderstaande contactpersonen.

Openavond
Voor iedereen met interesse in werken en leren in de luxe cosmeticabranche organiseert BEAUTYPARTNER een openavond op dinsdag 18 januari van 17:00-20:00 uur.

BEAUTYPARTNER Educatie en Jobcoaching
Cora de Munnik, Academy Consultant
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam
Tel: 010-417 7 416
[email protected]

////

Noot voor de redactie: voor meer informatie, afbeeldingen, interviews e.d. kunt u contact opnemen met onderstaand contactpersoon.

Wendy Buiter

BEAUTYPARTNER B.V.
PROFESSIONAL BEAUTY

Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam
tel.: 010 417 7 417
fax: 010 417 7 418
e-mail: [email protected]
http: www.beautypartner.nl