Afgelopen zondag 15 november was het zover, de voorrondes van Holland‘˜s Best Make-up Artist! In totaal waren er 30 visagisten uitgenodigd welke in drie rondes moesten strijden om een plekje te bemachtigen in de Hollands Best Make-up Artist wedstrijd! Tijdens deze wedstrijd strijden 10 visagisten om de titel Hollands Best Make-up Artist 2010, een jaarcontract als hoofdvisagist bij BEAUTYPARTNER, 1000 euro cash en een make-up pakket van Sans Soucis!

Alle visagisten waren enorm enthousiast en na een korte uitleg waarin werd verteld dat ze maar 45 minuten de tijd kregen om aan de jury te laten zien wat ze in huis hadden, was het tijd voor het echte werk. Dit is natuurlijk erg kort, maar wel precies genoeg om te zien wie er door mochten naar de Holands Best Make-up Artist wedstrijd! Een echte uitdaging dus!

Een strenge uitleg van Wendy Bakker-Buiter zorgde ervoor dat de spanning onder de visagisten om te snijden was. Alle deelnemers waren klaar om binnen dit korte tijdsbestek zich van hun beste kant te laten zien! Tijdens de voorronde waren de visagisten vrij in hun make-up keuze, dit zorgde voor een super leuke variatie in hun creaties. Binnen deze 45 minuten kon je een speld horen vallen, alle visagisten waren namelijk enorm geconcentreerd bezig om een super creatie neer te zetten. Trillende bovenlipjes hier en daar en zweetdruppeltjes liepen over de gespannen gezichten. Tien minuten voor de tijd om was werd de sfeer echt gespannen, zouden ze het af krijgen binnen de tijd? Vlug werden de laatste puntjes op de i gezet voordat ze echt hun spullen neer moesten leggen.

Na deze gespannen 45 minuten moesten de modellen op de foto zodat de jury duidelijk een overzicht kreeg van het eindresultaat. Het was een moeilijke beslissing, maar uiteindelijk zijn er tien finalisten gekozen die door mogen naar de eerste ronde van Hollands Best Make-up Artist.

Wij wensen alle finalisten enorm veel succes tijdens de eerste ronde van HBMA welke zondag 22 november plaats zal vinden! De afleveringen zullen geplaatst worden op www.visagie.nl en www.styletoday.nl

HBMA wordt mede mogelijk gemaakt door: Sans Soucis, Bourjois, Vanilia, Backstage, Remmington, ProSet, Koggenschip vakbladen, StyleToday en ANBOS.

Website: http://www.beautypartner.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular