Zondag 11 oktober organiseert BEAUTYPARTNER weer een opendag om haar opleidingsaanbod onder de aandacht te brengen. De International Beauty Academy van BEAUTYPARTNER biedt diverse opleidingen en masterclasses binnen de beautybranche aan waaronder parfumerie,visagie en hairstyling opleidingen. Daarnaast bieden wij nog diverse masterclasses binnen deze branche. De opendag biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om een kijkje te nemen en de sfeer te proeven van de diverse opleidingen die door BEAUTYPARTNER verzorgd worden. Daarnaast zullen er zowel docenten als studenten aanwezig zijn welke graag alle vragen zo goed mogelijk beantwoorden om zo de bezoekers van de opendag een kijkje in de keuken van de diverse opleidingen te geven.

Tijdens de opendag worden er diverse demonstraties en presentaties gegeven door de docenten en studenten in het praktijklokaal van de International Beauty Academy aan de Eendrachtsweg 36 in Rotterdam. Van 13.00 tot 16.00 uur is er de mogelijkheid om de sfeer te proeven van de Beauty Academy en al je vragen te stellen over de diverse opleidingen en masterclasses die hier worden gegeven. De opleidingen bij BEAUTYPARTNER zijn sterk gericht op dat wat zich in de praktijk voordoet. BEAUTYPARTNER is tevens intermediair binnen de beautybranche, dat geeft studenten van BEAUTYPARTNER een voorsprong. Bij alles wat je leert, staat de praktijk centraal.

Nieuwsgierig geworden? Het BEAUTYPARTNER team staat zondagmiddag 11 oktober klaar om alle bezoekers een kijkje te geven in de wereld achter beauty en visagie. Zorg dat je erbij bent want om 16.00 uur verloten we onder de bezoekers een professionele penselenset ter waarde van 200 Euro!

Informatie:
E: [email protected]
W: www.beautypartner.nl
T: 010 - 417 7 417

Locatie:
Eendrachtweg 36 Rotterdam

Website: http://www.beautypartner.nl/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular