(Persbericht) Nederland is een topvisagist rijker, Joyce Groenendijk uit De Meern is de winnaar van dà© landelijke visagiewedstrijd Holland's Best Make-up Artist 2011, georganiseerd door BEAUTYPARTNER.

Joyce heeft vrijdag 15 juli jl. het prijzen pakket in ontvangst genomen, een cosmeticapakket van Sans Soucis t.w.v. 1000,00, een bedrag van 1000,00 euro cash, een jaarcontract als visagist bij BEAUTYPARTNER, een masterclass voucher van 150,00, een grote bos bloemen en niet te vergeten dà© titel "Holland's Best Make-up Artist 2011". De vakjury vond dat Joyce een bijzonder mooie creatie had weten te maken van het thema "Summer Color Queen" en dat zij zeer gedetailleerd en professioneel te werk ging. Joyce zal de komende tijd worden ingezet als visagist bij BEAUTYPARTNER.

Manuela van der Gugten uit Rijnsburg mag zich een jaar lang "Runner-up Holland's Best Make-up Artist 2011" noemen en heeft een cosmeticapakket van Collistar t.w.v. 350,00 euro in ontvangst genomen als ook een bos bloemen en een voucher t.w.v. 150,00 voor het volgen van à©à©n van de masterclasses van BEAUTYPARTNER. Manuela had een prachtig model wat zij geheel in lijn van het wedstrijdthema met zomerse bronzing kleuren heeft opgemaakt.

Danny van der Kelen uit Zaandam is derde geworden. Zij heeft een cosmeticapakket van Collistar t.w.v. 150,00 euro, een masterclass voucher t.w.v. 150,00 en een bos bloemen in ontvangst genomen. Danny heeft haar Summer Color Queen creatie kleurrijk uitgewerkt met een frisse make-up.

De vakjury bestond uit Roberto Dresia (Internationaal Make-up Artist), Christa Meuleman, (BN-er, model, actrice, presentatrice RTL5 en zelf ook make-up Artist/Hairstylist) en Malika van der Plas (Professioneel Make-up Artist bij Collistar Nederland). De modellen van de visagisten zijn door Salvador Pozo (Internationaal Beauty fotograaf) gefotografeerd.

BEAUTYPARTNER is een vooraanstaand intermediair en opleider voor professionals actief in de cosmeticabranche. BEAUTYPARTNER organiseert jaarlijks Holland's Best Make-up Artist; Een landelijke visagiewedstrijd tussen getalenteerde visagisten.

Holland's Best Make-up Artist 2011 werd mogelijk gemaakt door: Sans Soucis, Collistar, Està©e Lauder Companies en BEAUTYPARTNER.

http://www.beautypartner.nl/beauty-academy/hollands-best-make-up-artist.html