PERSBERICHT

12 juni BEYOND BABY BOOMER DAY à¢â‚¬Å“VOOR MENSEN DIE GEEN ´ZWITSERLEVEN‘˜ WILLENà¢â‚¬

Tijd voor een nieuwe aanloop, want de cijfers van het CPB liegen er niet om!

Op 3 dagen na de verkiezingen komen de beyond baby boomers naar Pakhuis de Zwijger in Amsterdam om de conceptuele erfenis van de baby boomers te verdelen: welke ideeën mogen met ze mee met pensioen en wat zetten we ervoor in de plaats?

Met o.a. Joop Hazenberg, Anton Arts, Kees Romkes, Bart Stofberg, Marjolijn Voogel en Lisa Doeland. Wat, kent u deze mensen niet? Dat is jammer, want ze hebben wat te vertellen en spreken uit eigen ervaring. Lees hun essays op www.beyondbabyboomerday.nl .

Beyond Baby Boom is een initiatief om jongeren en wat oudere jongeren wakker te schudden en te enthousiasmeren voor een breed gesprek over onze toekomst, omdat het tijd is dat representanten van the lost generation, the generatie nix, de patat generatie en de generatie boeiuh uit de schaduw stappen.
De hoogste tijd, omdat de maatschappelijke vragen waar we in Nederland op dit moment mee worstelen vragen om oplossingen van en door ´nietsnut generaties‘˜.

Iedereen met een goed onderbouwde mening mag nog meedoen. Maar deelnemers zullen om een ticket te bemachtigen een kort essay moeten schrijven. Iedereen met een goed onderbouwde mening mag nog meedoen. Maar deelnemers zullen om een ticket te bemachtigen een kort essay moeten schrijven. Een essay waarin een aanzet tot een nieuw tijdperk is verwoord: beyond baby boom.

Het resultaat zal aangeboden worden aan het te vormen kabinet.

Pakhuis de Zwijger - Zaterdag 12 juni 2010
Contact: www.beyondbabyboomerday.nl | info@beyondbabyboomerday | Ellen ter Gast (06 215 91 317), Herman Wagter, Lisa Doeland en Herman van Bolhuis (06 55 73 1865)

BEYOND BABY BOOMER DAY à¢â‚¬Å“VOOR MENSEN DIE GEEN ´ZWITSERLEVEN‘˜ WILLENà¢â‚¬

Einde persbericht

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular