De onafhankelijke vakantiesite VakantieReisWijzer (www.vakantiereiswijzer.nl), die inmiddels ruim 135.000 beoordelingen door reizigers voor reizigers telt, maakt het de oriënterende vakantieganger makkelijk. Bij vrijwel alle 10.000 bestemmingen staat nu ook de weersgesteldheid van vandaag plus een prognose voor de komende twee weken vermeld. Iedereen die met vakantie wil, kan dus zien wat hem of haar -waar ook ter wereld- te wachten staat aan zon, temperatuur en wind.

VakantieReisWijzer heeft voor deze extra service het bureau van tv-weerman Gerrit Hiemstra ingeschakeld. Een medewerker van WeerOnline: ,,Tot voor kort was het nog niet mogelijk om een betrouwbare weersverwachting voor zo'n lange periode te geven. Door een nieuwe techniek is het nu wel mogelijk om met een zekere betrouwbaarheid verwachtingen voor de komende twee weken te geven. Hierdoor kunnen we nu ook absolute waarden als temperatuur en windkracht aangeven."

Met à©à©n druk op de knop
Elke vakantiebestemming heeft op VakantieReisWijzer een eigen pagina waarop de verschillende accommodaties in die plaats vermeld staan. Rechts daarvan is een blokje te zien met daarin de gegevens over het weer van vandaag. Via doorklikken volgt het overzicht met de verwachting voor de komende twee weken. Wie wil weten wanneer het tijd is om thuis het gazon te maaien of een aangename fietstocht te maken, kan natuurlijk ook de eigen woonplaats opzoeken.

Over VakantieReisWijzer
www.vakantiereiswijzer.nl  is een onafhankelijke reissite waarop vakantiebestemmingen en accommodaties zoals hotels, appartementen, vakantieparken, en campings worden beoordeeld. Door reizigers voor reizigers. Dit jaar is deze reissite al door zo'n 3 miljoen bezoekers als ´naslagwerk' gebruikt. Bovendien gaat er iedere maand een informatieve digitale nieuwsbrief uit naar ruim 26.000 e-mail adressen.
 
bron:USP PR&Communicatie