Wie op dinsdag 8 en woensdag 9 november zijn of haar fiets stalt in de buurt van een winkelcentrum of station, kan bij terugkomst raar opkijken. De kans is groot dat de fiets ineens is voorzien van een nieuw zadelhoesje. Meer dan 200.000 fietszadels in 245 steden en dorpen door het hele land worden in 2 dagen tijd in een nieuw jasje gestoken.

De reden? De ´HEMA is op hol' geslagen en wil mensen op deze gekke manier aansporen om in beweging te komen. Bewegen is gezond en dat wordt met deze actie extra gecommuniceerd. Want tijdens het 11-daagse HEMA festijn met meer dan 111 op hol geslagen prijzen, maken deze fietsers kans op hele bijzondere prijzen met een sportief karakter.

Kom in beweging met HEMA
Wees de komende dagen dus extra alert op de fiets. Wie een nieuw, plastic zadel­hoesje ontdekt, treft gelijk een wedstrijd­formulier aan. Daarop kan een slagzin worden afgemaakt die kans biedt op een bijzondere prijs. De hoofdprijs is letterlijk een race tegen de klok. Want die houdt in: 1.11 minuut gratis winkelen bij HEMA. Andere prijzen zijn een ´personal trainer' aan huis, of een eigen roeiapparaat. Daarnaast worden nog eens 111 inzenders verblijd met een cadeaubon van 11 euro. De slagzin kan và³à³r 17 november worden ingeleverd bij de dichtst­bijzijnde HEMA vestiging, waarna de winnaars bericht ontvangen. 

bron:HEMA