Door de bundeling van krachten van Vakantieshop.nl met Elmar Online is een reisaanbod beschikbaar gekomen dat behoort tot de grootste van Nederland. De reislustige Nederlander kan hierdoor in 2007 een record aantal zonuren boeken tegen de laagste prijs.

Peter Geurts van Vakantieshop.nl: “We zijn blij met de samenwerking met Elmar Online. Het levert voordelen op waarmee we maximale waarde kunnen creëren voor de klant. Denk hierbij aan het grootste reisaanbod, de laagste prijsgarantie op pakketreizen en het beste gebruikersgemak. De klant is zonnekoning.” Vakantieshop.nl is onlangs voorzien van een geheel nieuwe huisstijl en website. Iedere maand worden vele bezoekers bediend met een breed scala aan vakantieproducten. De samenwerking met Elmar Online voegt hier een uniek reisassortiment aan toe dat behoort tot de grootste van Nederland.  Eindeloos shoppen langs de sites van alle touroperators behoort hiermee voorgoed tot het verleden. Vakantieshop.nl maakt het mogelijk om in 3 stappen alle beschikbare reizen te vergelijken en vervolgens eenvoudig te boeken. Elmar Online zorgt hierbij voor een kundige afhandeling van de reizen in het eigen customer care center. Vakantieshop.nl heeft al samenwerkingsverbanden met o.a. Booking.com (hotels), Vliegtarieven.nl, Euro Relais vakantiehuizen en Sunny Cars autoverhuur. De samenwerking met Elmar Online voegt hier een enorm assortiment aan last minutes, zonvakanties, sneeuwvakanties, stedentrips en autovakanties aan toe.  

Over Vakantieshop.nl:

Vakantieshop.nl is een ‘direct seller’ van vakantieproducten en brengt op haar website het aanbod samen van de meest betrouwbare Nederlandse reisaanbieders. Vakantieshop.nl is een onderdeel van BliXem Media te Nijmegen. BliXem bouwt met ruim 30 professionals aan diverse eigen sites en webapplicaties.

Over Elmar Online

Elmar Online (ElmarReizen.nl) ontwikkelt sinds enige tijd samenwerkingsverbanden met bedrijven uit de reisbranche. Hierbij verzorgen zij de techniek en afhandeling van de vakantiereizen. Partijen waarmee Elmar Online reeds samenwerkt zijn onder andere Schiphol.nl, Wehkamp, Vliegwinkel.nl, Transavia.com, Pakketreizen.nl, Vertrekpunt.nl, InpakkenenWegwezen.nl, SBSTravel.nl en Ebookers.

bron:Blixem