Enschede 22-05-2005 - Sinds 10 mei wordt de 22-jarige Michael van Manen (Mike) uit Enschede vermist. Zijn moeder heeft op 10 mei nog contact met hem gehad, maar daarna heeft ze niks meer van hem vernomen. Normaliter neemt hij om de twee à¡ drie dagen contact op met zijn moeder in Raalte.

p>Op 10 mei heeft zijn moeder hem afgezet bij het treinstation in Raalte. Voor à©à©n dag in de week loopt hij stage bij een onderwijsinstelling in Zwolle. Ook daar is Mike de afgelopen twee weken niet gezien. Tevens is hij in die periode niet op zijn werk bij een stichting in Almelo verschenen. Mike is daar werkzaam als jeugdbegeleider.

Mike woont sinds enkele maanden op kamers in Enschede. Ook de verhuurster van de kamer heeft de afgelopen twee weken hem niet gezien en is Mike sinds 5 mei niet meer actief geweest op de MSN. Het signalement van Mike van Manen luidt: Mike heeft rood stekelig haar, heeft blauw-grijze kleur ogen, is rond 1,70 m en heeft een tenger postuur. Mike droeg een donkerblauwe spijkerbroek, een oranje shirt met lange mouwen en zwarte schoenen. Daarnaast heeft Mike een oorknopje in zijn linkeroor en bovenin zijn linkeroor heeft hij nog een piercing. In zijn rechter wenkbrauw heeft Mike een staafje met als uiteinden een pijltje.

Bron:Politie IJsselland

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular