Andere zaken die uit het onderzoek zijn gekomen:

  • Een kwart van de mensen is onzeker over zijn of haar financiële toekomst;
  • Ruim een kwart heeft geen idee hoeveel spaarrente hij of zij ontvangt op hun spaarrekening;
  • 38% van de respondenten is ontevreden over de ontvangen rente;
  • Ruim de helft heeft onvoldoende geld om de toekomst naar wens in te richten.

Loyalis wil haar klanten de mogelijkheid bieden om het leven naar wens vorm te geven. De uitkomsten van het onderzoek passen precies bij Loyalis Sparen & Beleggen. Dat omvat een internetspaarrekening en twee beleggingsproducten: Loyalis IdeaalSparen om (kosteloos) te sparen zonder risico. En dat met een toprente van 4,3%* per 21 mei 2008 (*kijk voor de actuele rente op www.kiesnujetoekomst.nl). Loyalis InlegGarantieFonds om te beleggen met beperkt risico en een inleggarantie op de einddatum. En Loyalis WereldRendement, hiermee neem je een groot risico, maar heb je kans op een hoger rendement.

Loyalis gaat niet voor de grote winsten, maar kiest voor de klant. Daardoor zijn de kosten bij beleggen laag en is de spaarrente hoog. Eén van de hoogste van Nederland zelfs.

 

Geld is natuurlijk ‘maar’ geld. Maar bij Loyalis betekent het zo veel meer dan dat. Bij Loyalis Sparen & Beleggen gaat het om de vervulling van levenswensen. En hoe die wens ook luidt, Sparen & Beleggen maakt het mogelijk. Al vanaf € 25,- per maand, zonder voorwaarden.

 

Kijk voor meer informatie op www.kiesnujetoekomst.nl.

 

Over Loyalis

Loyalis, onderdeel van APG Groep, is een inkomens- en arbeidsspecialist voor iedereen die werkt bij de overheid, politie, brandweer, defensie, energie- en nutsbedrijven of in het onderwijs.

 

Loyalis levert aanvullende oplossingen voor inkomenszekerheid en personeelszorg. De dienstverlening sluit aan op de collectieve pensioenregeling. Integrale oplossingen, maatwerk in advisering en in productontwikkeling, hoge service en uitvoering zijn kernkwaliteiten van de organisatie. Loyalis gaat niet voor de grote winsten, maar kiest voor de klant.

 

Noot voor de redactie:  Voor meer (pers)informatie kunt u contact opnemen met Loyalis, Guus Creusen (06-51215218; [email protected]).

Financiële zekerheid is de belangrijkste motivatie om geld opzij te zetten, blijkt uit onderzoek dat Loyalis liet uitvoeren door onderzoeksbureau GfK. Ook de aanschaf van iets duurs is een belangrijke reden om de spaarpot te spekken. Verder tellen mee: wat extra’s voor het pensioen, een spaarpotje voor (klein)kinderen, eerder stoppen met werken, een verbouwing of een grote reis.