De Waterlandse NVM Makelaars organiseren voor de tweede keer een gezamenlijke Open Huizen Route. Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdag 8 oktober 2005. Tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen ruim 300 woningen in heel Waterland bezocht worden. Een groot deel is vrij te bezichtigen; een aantal woningen is alleen op afspraak te bezoeken.

De kantoren van de Waterlandse NVM Makelaars zijn die dag open van 12.00 tot 17.00 uur voor advies en afspraken. Alle woningen staan in de woonkrant Huis~aan~Huis die 2 oktober verschijnt en op de website www.waterlandsemakelaars.nl.

De Waterlandse NVM Makelaars is een samenwerkingsverband van, inmiddels 21, gerenommeerde NVM makelaarskantoren in de regio Groot-Waterland. De samenwerking is erop gericht om de service naar de klanten te optimaliseren en een sterke gesprekspartner te zijn voor overheid en organisaties als het gaat om wonen in Waterland. Gezamenlijk vertegenwoordigen de makelaars meer dan 80% van het woningaanbod. Onder het motto "Wonen in Waterland is geweldig" werken de makelaars aan goede voorlichting en zorgen ze ervoor dat aspirantkopers de beste keuze kunnen maken.

De tweede Open Huizen Route is het logische vervolg op de route die dit voorjaar plaatsvond en zeer veel bezoekers trok. Er blijkt een duidelijke behoefte te bestaan onder geïnteresseerde kopers om op à©à©n dag een goed vergelijk te kunnen maken tussen de vele woningen. Het aanbod is groot en divers. En ook voor eigenaren die hun woning willen verkopen is de publiciteit rondom de Open Huizen Route zeer welkom. Op de website van de makelaars, www.waterlandsemakelaars.nl, staan alle woningen, maar ook een groot aanbod aan huurwoningen en bedrijfsonroerend goed.

bron:NVM

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular