6.12 Outsourcing,?dienstverlener in bereikbaarheid, breidt haar telefoonservice uit met een zeer goedkope bereikbaarheidoplossing speciaal toegespitst op het Nederlandse bedrijfsleven. Al meerdere jaren beantwoordt 6.12 Outsourcing de telefoon voor verschillende bedrijven in Nederland. Na vele vragen van klanten over de mogelijkheden om naast de telefoonservice ook een goede en goedkope automatische IVR oplossing aan te bieden hebben zij na veel gesprekken met verschillende aanbieders binnen de branche de stap gewaagd.

 


Vanaf vandaag biedt 6.12 Outsourcing buiten haar reeds bestaande pakket van dienstverlening, de volgende producten aan:

6.12 IVR Beheer

6.12 IVR Beheer6.12 Interactie Voice Response Beheer is een zeer laagdrempelig bereikbaarheidspakket en is uniek in zijn soort. 6.12 biedt haar klanten de mogelijkheid gebruik te maken van een Interactive Voice Reponse Systeem vanaf à¢?¬ 45,00 per maand. IVR staat voor Interactive Voice Response. Met het IVR Beheer kan 6.12 voor u eenvoudig en snel, zonder tussenkomst van derden, applicaties maken en aanpassen op basis van beschikbare modules die volledig naar eigen behoefte kunnen worden ingericht. Enorm veel vrijheid dus.

6.12 Cliënt Bereikbaarheids Software

6.12 Cliënt Bereikbaarheids SoftwareMet het 6.12 Bereikbaarheidssoftware kan elke medewerker binnen een bedrijf zichzelf aan en afmelden op het Interactive Voice Reponse systeem. Mocht de medewerker in vergadering gaan dan geeft hij of zij de zijn of haar bereikbaarheid aan met à©à©n klik met de muis. Op dat moment zal het 6.12 IVR Beheer zijn werkplek overslaan en verder gaan zoeken naar andere medewerkers die wel bereikbaar zijn.

6.12 Servicenummer (0800/0900)

6.12 Servicenummer (0800/0900)De 800/900 dienstverlening is terrein aan het winnen in Nederland. Niet voor niets onderkennen steeds meer bedrijven het nut van dergelijke nummers. Ieder bedrijf kan in het bezit komen van een 0800 of 0900 nummer vanaf à¢?¬ 65,00 per maand. Vanaf dat moment zal 6.12 het beheer van het nummer in de gaten houden. Extra kosten voor wijzigingen van het 0800 of 0900 nummer zitten bij de prijs inbegrepen

Over 6.12 Outsourcing
6.12 Outsourcing is dienstverlener in bereikbaarheid. Haar doel is het optimaliseren van klantcontacten. Zij doet dat in het gehele spectrum van een organisatie: van prospect tot en met vaste klant. Professioneel, zakelijk, betrokken. Altijd met de juiste 'tone of voice'.

Over 6.12 Outsourcing
6.12 Outsourcing is dienstverlener in bereikbaarheid. Haar doel is het optimaliseren van klantcontacten. Zij doet dat in het gehele spectrum van een organisatie: van prospect tot en met vaste klant. Professioneel, zakelijk, betrokken. Altijd met de juiste 'tone of voice'.Door een goede infrastructuur en de juiste kennis is 6.12 Outsourcing in staat de telefoonafhandelingen voor middel en grote bedrijven af te handelen. Hierdoor zal de telefoondesk niet meer fysiek aanwezig zijn in het desbetreffende bedrijf zelf. De telefonistes van 6.12 kunnen de taak als telefoniste van een desbetreffend middel en/of groot bedrijf volledig overnemen.

Speciaal ontworpen software ondersteunt 6.12 Outsourcing om de aan- en afwezigheid van bedrijven en een onbeperkt aantal medewerkers bij te houden. Net als een telefoniste ter plekke verbindt zij wel of niet door, afhankelijk van de wensen van de betreffende medewerker.

Speciaal ontworpen software ondersteunt 6.12 Outsourcing om de aan- en afwezigheid van bedrijven en een onbeperkt aantal medewerkers bij te houden. Net als een telefoniste ter plekke verbindt zij wel of niet door, afhankelijk van de wensen van de betreffende medewerker.Iedereen binnen de organisatie ontvangt een overzicht van de gesprekken die al dan niet doorverbonden zijn. Een totaal overzicht kan naar directie of office manager gestuurd worden. Het bedrijf krijgt hierdoor ook inzicht in het telefoonverkeer dat zich binnen uw organisatie afspeelt. Hierdoor zullen de kosten voor een bedrijf welke zijn receptiedesk uitbesteedt worden gereduceerd met meer dan 75%. Tevens kan de telefonische bereikbaarheid voor 100% gegarandeerd worden.

Wilt u uitgebreider worden geïnformeerd over de dienstverlening van 6.12 Outsourcing, kijk dan op www.612outsourcing.nl of neem contact op met:

Wilt u uitgebreider worden geïnformeerd over de dienstverlening van 6.12 Outsourcing, kijk dan op www.612outsourcing.nl of neem contact op met:

bron:6.12 Outsourcing

bron:6.12 Outsourcing