De politie heeft dankzij oplettenheid van een getuige vrijdagavond een 46-jarige man uit Cuijk kunnen aanhouden. De man wordt ervan verdacht verkeersaggressie te hebben gepleegd.

Een 22-jarige Nijmegenaar stond vrijdagavond met zijn auto achter andere een auto te wachten voor het rode stoplicht van de kruising OC Huismanstraat/ Neerbosscheweg in Nijmegen. Toen het stoplicht op groen sprong reageerde de bestuurster van de voorste auto niet en de 22-jarige Nijmegenaar claxoneerde om haar attent te maken op het groene licht. De man uit Cuijk, bijrijder van de voorste auto, raakte hierdoor geïrriteerd. Vervolgens is hij bij een ander stoplicht uit de auto gestapt, heeft het portier van de auto van de Nijmegnaar geopende en hem een vuistslag in zijn gezicht gegeven.
Een getuige van het voorval heeft het kenteken van de auto van de man uit Cuijk doorgegeven aan de Nijmegenaar. Deze heeft aangifte gedaan en de politie kon de man uit Cuijk aanhouden. De man uit Cuijk heeft een dagvaarding gekregen en is weer heengezonden.

bron:politie Gelderland-Zuid