Politie Twente verricht zestal aanhoudingen na uitgebreid onderzoek na een gewapende overval op een woning aan de Windmolenweg in Boekelo op maandagavond 8 november 2004,

Gedurende het onderzoek werden tussen woensdagmorgen 13 april 2005 en dinsdag 26 april 2005 in totaal zes personen aangehouden. Alle zes zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze gewapende overval.
Op 13 april werd als eerste een 34 jr. Enschedeër aangehouden, gevolgd door een 42 jr. plaatsgenoot op 15 april, een 20 jr. man uit Hengelo en een 32 jr. Enschedeër op 19 april, een 25 jr. Enschedeër op maandag de 25e april en tot slot dinsdag de 26e april een 21 jr. man uit Enschede.
De zes zitten nog vast en de eerste vier aangehoudenen zijn reeds bij justitie voorgeleid. De laatste twee aangehouden personen worden donderdag cq vrijdag a.s. voorgeleid.
Over een ieders rol in het geheel kan op dit moment nog niets verder worden medegedeeld, het meegenomen kistje met daarin de kentekenbewijzen is nog niet terug gevonden. Het onderzoek wordt voortgezet.

bron:Politie Twente

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular