De politie heeft in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 april drie personen aangehouden voor openbare dronkenschap op de Hoekstraat in Bunschoten-Spakenburg.

Omstreeks 23.30 uur werd een 19-jarige man uit Eemdijk aangehouden omdat hij op de grond lag en amper wakker te krijgen was. Vervolgens werd hij wakker en begon wild om zich heen te slaan. Besloten werd de man aan te houden, te boeien en mee te nemen naar het bureau voor het opmaken van proces-verbaal.

Rondom middernacht werd een 49-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol ruzie liep te zoeken met personen op straat. Omdat hij niet mee wilde werken bij zijn aanhouding werd de man met gepast geweld aangehouden. Hij kreeg op het bureau een bekeuring voor openbare dronkenschap en niet opvolgen van ambtelijk bevel.

Een 22-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg werd omstreeks 01.30 uur aangehouden voor openbare dronkenschap. Ook hij verzette zich bij zijn aanhouding en moest geboeid worden gebracht naar het bureau. Hij kreeg naast de boete voor openbare dronkenschap ook een bekeuring voor het niet kunnen tonen van zijn identiteitsbewijs.

bron:Politie Utrecht