Rijswijk, 19 Mei 2009 - Mede door de kredietcrisis groeit het aantal digitale marktkramen op www.winkelkraam.nl boven verwachting. Ruim 50.000 mensen bezoeken iedere maand deze gratis advertentiesite en het aantal blijft stijgen.

Deze vorig jaar opgerichte advertentiesite maakt grote opgang in Nederland. Het is de jongste en snelst groeiende, gratis advertentiesite. Het geheim achter het succes van deze site ligt verscholen in het concept. Op eenvoudige wijze kan men een advertentie plaatsen en bij meerdere geplaatste advertenties is het mogelijk een eigen kraam te openen. Dit geeft het vrijmarktgevoel op het internet.

Ook is het een veilige site omdat dubieuze advertenties worden geweerd. Speciale thema´s rond feest- en hoogtijdagen maken de site extra aantrekkelijk. De explosief toegenomen belangstelling heeft ertoe geleid dat de teller van het aantal geplaatste advertenties richting de 60.000 gaat.

Hierdoor is Winkelkraam.nl in de top tien van advertentiesites gekomen. Volgens vele bezoekers is Winkelkraam.nl nu al niet meer weg te denken uit de wereld van de digitale advertentie sites

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular