(Persbericht) Online CRM-applicatie werkt volledig geïntegreerd met financiële oplossing AccountView

Amsterdam, 1 september 2010 Vanaf iedere pc met internetverbinding gebruikmaken van Customer Relationship Management (CRM) en daarbij beschikken over de laatste financiële gegevens: dat biedt AccountView met AccountView SuperOffice CRM Online. Deze oplossing is het unieke resultaat van de samenwerking tussen SuperOffice, leverancier van de gelijknamige bekroonde CRM-software, en AccountView.

Klanten beter bedienen, minder financiële risico‘˜s Met AccountView SuperOffice CRM Online hoeven bedrijven niet te investeren in software of hardware. Eà©n dag na de inrichting van de online CRM-oplossing kunnen ze vanaf iedere internet-pc 24/7 hun relaties beheren en hun klanten bedienen. Ze beschikken daarbij over alle klantinformatie die ze nodig hebben. Dat geldt ook voor financiële gegevens, zoals openstaande posten en betalingstermijnen. Daarvoor zorgt de volledige integratie met de financiële software van AccountView. Op deze manier zijn bedrijven in staat de juiste afspraken met klanten te maken en financiële risico‘˜s beter te beheersen. Ook worden fouten door dubbele invoer voorkomen. Met AccountView SuperOffice CRM Online kunnen bedrijven efficiënter werken. De goede aansluiting op Microsoft Outlook en Word verhoogt die efficiency nog verder: vanuit de online CRM-dienst is het mogelijk e-mails te versturen, afspraken te plannen of tekstdocumenten te maken of bekijken.

Logische aanvulling CRM-aanbod AccountView SuperOffice CRM Online is een logische aanvulling op het bestaande aanbod van offline CRM-oplossingen van AccountView. Casper Haspels, Commercieel Directeur van AccountView: à¢â‚¬Å“Ons moederbedrijf Visma werkt al succesvol samen met SuperOffice in Scandinavië. Onze klanten willen graag gebruikmaken van CRM as a Service. We constateren een toenemende behoefte hieraan. Daar spelen we met AccountView SuperOffice CRM Online op in. De complete online CRM-functionaliteit van SuperOffice, geïntegreerd met onze financiële software, biedt hen een oplossing waarmee ze direct aan de slag kunnen. Ze hoeven ook geen grote investeringen te doen om over professionele CRM-functionaliteit te beschikken. De samenwerking met SuperOffice stelt ons in staat een hele sterke oplossing te biedenà¢â‚¬.

"Naar onze mening is AccountView de belangrijkste leverancier van business software en services. SuperOffice wil een nog sterkere positie verwerven als CRM-leverancier en deze samenwerking is onderdeel van onze strategie om dat te bereiken. Zo geeft de samenwerking met AccountView ons toegang tot een veel breder scala aan klanten en biedt tevens een nieuw verkoopkanaal voor onze online CRM-oplossing. Bovendien is er op het gebied van bedrijfsvoering een zeer goede klik tussen beide organisaties en enthousiasme voor elkaars producten. Wij zijn zeer te spreken over deze samenwerking en zien dan ook een lang en hecht partnership in het verschietà¢â‚¬, aldus Gregory Gruszka, Directeur SuperOffice Benelux.

Al na à©à©n dag aan de slag AccountView SuperOffice CRM Online is vanaf september 2010 beschikbaar via de partners van AccountView. Met een speciaal à¢â‚¬Up ‘˜n Goà¢â‚¬-programma zorgen zij ervoor dat bedrijven al na à©à©n dag kunnen profiteren van de online CRM-oplossing. Voor het gebruik van AccountView SuperOffice CRM Online betalen klanten een vast bedrag per maand, per gebruiker.