(Persbericht) Webdienst ondersteunt zowel internet- als backofficegebruiker

Amsterdam, 1 december 2010 Als eerste softwareleverancier biedt AccountView nu een webdienst voor het automatisch inlezen van bankmutaties van ABN AMRO voor zowel internet- als backofficegebruikers. Door deze directe koppeling vervalt voor AccountView-klanten de noodzaak om zelf eerst bestanden met bankmutaties op te halen en in te lezen voordat AccountView de mutaties automatisch kan matchen met de bijbehorende facturen.

à¢â‚¬Å“De integratie met ABN AMRO betekent een flinke tijdwinst voor de klant. Ook de gebruikerservaring gaat er op vooruit, omdat het gemiddelde bankpakket gedateerd aandoet,à¢â‚¬ zegt Casper Haspels, commercieel directeur van AccountView. à¢â‚¬Å“Deze integratie past bij het streven van de bank om internetbankieren nauwer te integreren met boekhoudprogramma‘˜s. De bankmutaties gaan nu naar ons toe, wij zetten deze per rekeningnummer per dag klaar en via een webdienst ontvangen al onze klanten de bankmutaties direct in hun boekhoudprogramma. Deze dienst sluit aan bij onze doelstelling om alle AccountView-gebruikers optimaal te ondersteunen met webdiensten, of men nu online werkt of voornamelijk op kantoor.

AccountView verwacht dat na de integratie met ABN AMRO ook andere banken zullen volgen. De koppeling met ABN AMRO is een onderdeel van de AccountView 9.0E upgrade die per vandaag beschikbaar is.

Over AccountView
Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 27.000 klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. Deze flexibele en snel te implementeren software automatiseert en integreert meerdere bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, handel, projecten, uren, relatiebeheer en accountancy - al dan niet met een internetkoppeling. AccountView wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op kwaliteit en langdurige relaties. AccountView maakt onderdeel uit van Visma AS, marktleider in business software in de Scandinavische landen met ruim 230.000 klanten.

Bekende namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: Formido, Koningszuivel, Xenos, IHC, Koninklijk Theater Carrà©, SER, Madurodam, CBF, Humanitas, Nederlandse Sportalliantie, ABAB Accountants en Alfa Accountants.

Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.nl.