(Persbericht) Combinatie levert gemak en tijdwinst op

Amsterdam, 26 oktober 2010 - Sinds 14 oktober 2010 kunnen ondernemers die gebruikmaken van AccountView Go en ABN AMRO Internet Bankieren bij- en afschrijvingen op hun betaalrekening automatisch laten inlezen en verwerken in hun administratie. Dankzij de directe koppeling tussen het online boekhoudprogramma en de internetbank hoeven ze nooit meer handmatig mutaties in te voeren, hebben ze altijd een actueel beeld van nog openstaande posten en besparen ze veel tijd.

Stapsgewijs inzicht
Met AccountView Go kan de ondernemer op een eenvoudige, betrouwbare en veilige manier vanaf iedere gewenste locatie online boekhouden. De accountant beheert de administratie en stelt deze via een gebruiksvriendelijke webapplicatie beschikbaar aan de ondernemer, zodat deze (deels) zelf zijn boekhouding kan doen. In samenspel met zijn accountant en de software leert de ondernemer stap voor stap zijn administratie te doorgronden en te begrijpen en krijgt hij meer inzicht in zijn bedrijfsresultaten en liquiditeitspositie. Daardoor kan hij vooruitkijken, betere beslissingen nemen en winstgevender ondernemen. Zo heeft de accountant meer tijd om hem proactief te adviseren en te ondersteunen bij het verbeteren van zijn bedrijfsvoering.

Beschikbaarheid en kosten
De automatische koppeling tussen AccountView Go en ABN AMRO Internet Bankieren is per direct beschikbaar en aan te vragen via https://www.abnamro.nl/nl/zakelijk/bankieren/internet_boekhouden/introductie.html.

Over AccountView
Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 27.000 klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. Deze flexibele en snel te implementeren software automatiseert en integreert meerdere bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, handel, projecten, uren, relatiebeheer en accountancy - al dan niet met een internetkoppeling. AccountView wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen opkwaliteit en langdurige relaties. AccountView maakt onderdeel uit van Visma AS, marktleider in business software in de Scandinavische landen met ruim 230.000 klanten.

Bekende namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: Formido, Koningszuivel, Xenos, IHC, Koninklijk Theater Carrà©, SER,Madurodam, CBF, Humanitas, Nederlandse Sportalliantie, ABAB Accountants en Alfa Accountants.

Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.nl.

Contactpersonen voor de pers:

AccountView
Anita Loman
Tel.: +31 (0)20 - 355 29 99
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]