(Persbericht) Infoline biedt klanten nieuws en informatie op maat

Amsterdam, 8 december 2010 - AccountView introduceert vandaag het informatieplatform AccountView Infoline. Bij het openen van AccountView start deze informatiepagina automatisch op. Bijzonder is dat naast algemeen financieel-economisch nieuws, ook specifiek op de branche van de klant toegespitste informatie wordt aangeboden. Infoline bevat tevens cursusinformatie en tips en trucs van de supportafdeling, afgestemd op de licentie van de klant.

"Met Infoline zorgen we voor een op maat gemaakte informatiestroom naar onze klanten," zegt Casper Haspels, commercieel directeur van AccountView. "Het is een portal binnen AccountView waar we eerst ervaring mee hebben opgedaan via ons zusterbedrijf Visma in Zweden, waar het enthousiast ontvangen werd. Het is de eerste stap naar een echt interactief communicatiekanaal. Op termijn zal het voor klanten mogelijk zijn om rechtstreeks vragen te stellen aan ons, maar ook aan andere klanten binnen de branche. We verwachten dat op die manier AccountView-communities zullen ontstaan voor specifieke doelgroepen."

Voor alle klanten zal algemeen financieel-economisch georiënteerd nieuws worden aangeboden, bijvoorbeeld over BTW-zaken, veranderingen van het minimumloon en ondernemersregelingen. Het op maat gemaakte nieuwsaanbod wordt verzorgd door de verschillende afdelingen van AccountView die - mede opgebouwd door gesprekken met klanten - over diepgaande branche-expertise beschikken. Doordat Infoline is afgestemd op de AccountView-softwarelicentie kan op basis hiervan ook relevante informatie over updates worden gegeven. Bij het uitbrengen van een update worden direct alle klanten waarvoor deze van toepassing is hiervan op de hoogte gesteld via Infoline.

AccountView Infoline maakt deel uit van de AccountView 9.0E upgrade die op 1 december 2010 is geïntroduceerd.

Over AccountView
Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 27.000 klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. Deze flexibele en snel te implementeren software automatiseert en integreert meerdere bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, handel, projecten, uren, relatiebeheer en accountancy - al dan niet met een internetkoppeling. AccountView wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen opkwaliteit en langdurige relaties. AccountView maakt onderdeel uit van Visma AS, marktleider in business software in de Scandinavische landen met ruim 230.000 klanten.

Bekende namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: Formido, Koningszuivel, Xenos, IHC, Koninklijk Theater Carrà©, SER,Madurodam, CBF, Humanitas, Nederlandse Sportalliantie, ABAB Accountants en Alfa Accountants.

Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.nl.

Contactpersonen voor de pers:

AccountView
Anita Loman
Tel.: +31 (0)20 - 35 52 999
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel.: +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]