(Persbericht) Samenwerking met Nmbrs® biedt gebruikers complete oplossing

Amsterdam, 11 oktober 2010 - AccountView introduceert een nieuwe SaaS-oplossing voor personeels- en salarisadministratie: AccountView Nmbrs®. Deze applicatie, geschikt voor MKB+-bedrijven en accountantskantoren, vormt een prima aanvulling op het bestaande aanbod van AccountView.

Complete webapplicatie
"De toenemende vraag vanuit MKB+-bedrijven en accountantskantoren naar online personeels- en salarissoftware was voor ons aanleiding om een dergelijke applicatie in ons dienstenportfolio op te nemen. Dat moest dus wel een echte SaaS-oplossing zijn", zegt Casper Haspels, Commercieel Directeur van AccountView. "Op zoek naar het beste product op de markt, kwamen we al snel uit bij Nmbrs bv, een succesvolle, relatief jonge organisatie die zowel het MKB+ als accountants een geschikte versie kon bieden. De personeels- en salarissoftware van Nmbrs is precies wat deze doelgroepen nodig hebben: een complete webapplicatie met een zeer gebruiksvriendelijke interface. De keuze was dan ook eenvoudig."

"Wij zijn er trots op dat AccountView, een prominente speler in het accountancy- en MKB+-circuit, voor onze software heeft gekozen. We zien hierin een bevestiging dat we een goed systeem hebben ontwikkeld dat zeer geschikt is voor deze markten: een honderd procent online oplossing, gebaseerd op ultramoderne technieken, waarmee het zeer eenvoudig is om applicaties aan elkaar te koppelen", aldus Michiel Chevalier, directeur en oprichter van Nmbrs bv. "En wat volgens mij net zo belangrijk is: ook het DNA van onze bedrijven sluit goed op elkaar aan: we spreken dezelfde taal en hebben dezelfde hands-on mentaliteit. Dà© voorwaarden voor een langdurige en vruchtbare samenwerking."

Beschikbaarheid en kosten
AccountView Nmbrs® is per direct beschikbaar via de partners van AccountView. Na een korte introductietraining kunnen bedrijven snel profiteren van deze online personeels- en salarisoplossing. Voor het gebruik ervan betalen zij een toegangsfee plus een vast bedrag per gebruiker per maand.

Over AccountView
Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 27.000 klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. Deze flexibele en snel te implementeren software automatiseert en integreert meerdere bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, handel, projecten, uren, relatiebeheer en accountancy - al dan niet met een internetkoppeling. AccountView wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen opkwaliteit en langdurige relaties. AccountView maakt onderdeel uit van Visma AS, marktleider in business software in de Scandinavische landen met ruim 230.000 klanten.

Bekende namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: Formido, Koningszuivel, Xenos, IHC, Koninklijk Theater Carrà©, SER,Madurodam, CBF, Humanitas, Nederlandse Sportalliantie, ABAB Accountants en Alfa Accountants. Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.nl.

Over Nmbrs
Nmbrs bv een kennisintensieve IT-dienstverlener op het gebied van online personeels- en salarisapplicaties. Met de webapplicatie Nmbrs® heeft Nmbrs bv de strijd aangebonden met grote aanbieders als ADP en RAET.

Meer dan zeshonderd bedrijven hebben reeds gekozen voor Nmbrs® voor hun personeels- en salarisadministratie en meer dan honderd accountantskantoren gebruiken deze webapplicatie dagelijks. Om de dienstverlening aan klanten te optimaliseren, werkt Nmbrs bv samen met ruim tien software- en implementatiepartners.

Meer informatie over Nmbrs® vindt u op www.nmbrs.nl.

Contactpersonen voor de pers:

AccountView
Anita Loman
Tel.: +31 (0)20 - 355 29 99
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]

USP Marketing PR (Nmbrs)
Jeannette Spits
Tel. +31 (0)20 42 32 882
[email protected]