Etailer ACES Direct ontwikkelt zich meer en meer als een leverancier van toegevoegde waarde oplossingen. Daarin staan de relaties met haar vendoren centraal. Zo is er in 2010 ook een eigen vendor programma ontwikkeld waarin duidelijk omschreven staat wat beide partijen in de samenwerking van elkaar kunnen verwachten. Daarin is er ook een verdeling naar Platinum en Goud partnerships ontwikkeld.

Om onze klant relaties te voorzien van een juist en passend advies en echt mee te kunnen denken in IT vraagstukken, is het van belang de juiste kennis te hebben. Hier wordt met trainingssessies en certificeringen veel aandacht aan besteed.

Voor 2010 is een aantal speerpunten gedefinieerd op gebieden van Storage, Virtualisatie, Networking en Services, wat zich vertaald heeft naar een aantal nieuwe partnerships met bijvoorbeeld RES Software, Vmware als ook verder continuering en uitbouw van bestaande relaties met Cisco, Hewlett Packard, Microsoft, Symantec.

Erwin Broug, Partner Account Manager van Symantec over de samenwerking:
à¢â‚¬Å“De samenwerking tussen Symantec en ACES Direct kenmerkt zich door een hoge mate van wederzijdse toewijding, loyaliteit en investering in commerciële en technische kennis. ACES Direct heeft in de loop der jaren aangetoond, dat zij in staat is om op succesvolle wijze onze security en back-up oplossingen in de markt te zetten. Wij zien dan ook onze verdere samenwerking met veel vertrouwen tegemoetà¢â‚¬.

ACES Direct mag zich met de nodige trots sinds mei 2010 officieel Symantec Gold Partner noemen.

Over ACES Direct BV

ACES Direct is opgericht in 1996 en is een van de grootste leveranciers van hardware, software, randapparatuur en supplies van Nederland. ACES Direct heeft een inkoopoplossing ontwikkeld waarin webwinkel, catalogus en professioneel account management een eenheid vormen. Klanten kunnen rekenen op een goed advies en bestelgemak. Meer informatie is te vinden op http://www.acesdirect.nl

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
ACES Direct: R. Stassen, 013-5308634,[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular