Supersterren worstelen met acne littekens

Haarlem, 21 juli 2010 - Supersterren worden niet alleen afgerekend op hun prestaties maar vaker nog op hun looks. In de reclames lijkt de superster een prachtige jonge huid hebben, maar in werkelijkheid is vaak het tegenovergestelde waar. Voor sommigen zal het wellicht als een shock overkomen om te horen dat hun idool met acne problemen kampt. De littekens , die door acne ontstaan worden tegenwoordig steeds vaker behandeld met de eMatrix.

Eà©n van de meest bekende voorbeelden van mensen met acne problemen is Britney Spears, dat was veelvuldig te zien op foto´s in haar zwaardere periode. Meer geliefde supersterren met acne problemen en de daarbij gepaard gaande acne littekens zijn bijvoorbeeld Cameron Diaz en Brad Pitt. De oogverblindende glimlach van Cameron Diaz kan op foto´s met hoge resolutie soms maar moeilijk de littekens uit haar jeugd verbloemen.

Iemand waar bijna niemand het van verwacht is Brad Pitt. Hij is een van de meest hotte en geliefde supersterren met een oogverblindend uiterlijk. Net als bij Cameron Diaz zijn de plekken en acne littekens uit zijn jongere jaren duidelijk zichtbaar. Andere sterren, die worstelen met acne littekens zijn bijvoorbeeld Elizabeth Hurley, Ray Liotta en Bill Muray.

Het is daarom niet verwonderlijk dat veel supersterren zich tegenwoordig laten behandelen met de eMatrix. De eMatrix maakt enerzijds diep in de huid nieuwe huidcellen aan en anderzijds wordt de productie van collageen gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een jonge, gladde en elastische huid. Het acne litteken is na 2 behandelingen van 30 minuten al veel minder zichtbaar. Desondanks kan er ´s ochtends een behandeling gedaan worden en ‘˜s avonds mag er al weer make-up op. Ideaal dus voor celebrities, die vaak dezelfde dag nog mooi voor de dag willen komen.

De E-Matrix maakt, in tegenstelling tot andere methoden (laser/licht), alleen gebruik van radio frequente energie (RF). De oppervlakte van de huid wordt daardoor niet beschadigd. Zonnen voor of na de behandeling is geen probleem meer en bovendien behoren vervelende herstelperiodes tot de verleden tijd. Voor het eerst kan ook de donkere huid behandeld worden.

Klinische onderzoeken wijzen zeer goede resultaten uit voor alle huidtypen. Vooraanstaande dermatologen en esthetische artsen spreken lovend over de eMatrix. Door al zijn unieke eigenschappen wordt het innovatieve apparaat ook wel à¢â‚¬Å“de medische doorbraakà¢â‚¬ op het gebied van huidverbetering en huidverstrakking genoemd. Het is niet voor niets dat shows als Oprah Winfrey, Dr. Phill en The Doctors en vele andere tv programma´s al aandacht hebben besteed aan de eMatrix.

Beeldmateriaal:
E-matrix promofilmpje: http://www.youtube.com/watch?v=cgcFIinhKtA
CBS News: http://www.youtube.com/watch?v=dqmc_l9SnP4&NR=1
De Doctors: http://vimeo.com/8979544
Rachel Ray: http://vimeo.com/8979948
DR. Phil: http://vimeo.com/9925432

Over Cosmetique Totale, de distributeur van de eMatrix
Cosmetique Totale heeft 60 vestigingen in Nederland en werkt met HBO opgeleide Huidtherapeuten. Deze huid therapeuten hebben een BIG registratie en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie (NVH). Daarnaast is Cosmetique Totale distributeur van medisch esthetische apparatuur van Syneron in Nederland. Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.cosmetique-totale.nl of www.ergoeduitzienmag.nl

Over Syneron, de fabrikant van de eMatrix
Syneron Medical Ltd. (NASDAQ: ELOS) fabriceert en distribueert medisch esthetische hulpmiddelen.
De innovatieve elà…s technologie is de basis van zeer effectieve, veilige en kost efficiënte systemen die het artsen mogelijk maken om geavanceerde oplossingen aan patiënten te bieden op het gebied van anti aging en litteken verwijdering. Het bedrijf is in 2000 opgericht en het hoofdkantoor, R&D en fabriek van Syneron Medical Ltd. bevinden zich in Israel. Syneron heeft kantoren en distributeurs over de gehele wereld, inclusief het Noord-Amerikaanse hoofdkantoor in Irvine, Californië en een Aziatische-Pacifisch hoofdkantoor in Hong Kong. Dit kantoor draagt zorg voor sales, service en support. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.syneron.com.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie of illustraties kunt u contact opnemen met Pinto Solutions, David Pinto, T +31 (0)23 844 88 10, m +31 (0)6 250 979 67, E [email protected]