Diegem, 12 november 2012 — Pierre Casanova (41) is aangesteld als Director voor de regio South-West EMEA van Adobe. Casanova is afgestudeerd aan het Franse Nationale Instituut voor Toegepaste Wetenschappen in Lyon (INSA Lyon) en beschikt over een MBA van de Business School EM Lyon. Pierre Casanova rapporteert aan Mark Zablan die onlangs is aangesteld als President EMEA.

In zijn nieuwe rol is Casanova verantwoordelijk voor Adobe’s activiteiten in de Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. Hij zal met name de transitie van de Digital Media-oplossingen naar de Creative Cloud ondersteunen. Daarnaast biedt hij ondersteuning bij de snelle uitbreiding van Adobe’s Digital Marketing-activiteiten. Adobe’s Digital Media-divisie omvat oplossingen die klanten in staat stellen om content te creëren, te publiceren, te promoten en geld mee te verdienen via een groot aantal kanalen. De Digital Marketing-oplossingen maken het mogelijk om de investeringen in digital marketing en advertising te optimaliseren.

“Adobe bevindt zich in een uitstekende positie om klanten in South-West EMEA te voorzien van tal van digitale mogelijkheden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Pierre’s ervaring en sterke leiderschapskwaliteiten een belangrijke bijdrage zullen leveren aan het versnellen van de adoptie van onze nieuwe cloud-gebaseerde oplossingen”, zegt Mark Zablan.

Voordat hij bij Adobe in dienst trad, was Pierre Casanova Vice President Noord-Europa voor de Content Management-divisie van EMC. Eerder was hij verantwoordelijk voor de bedrijfsactiviteiten van EMC in Frankrijk. In 2002 richtte hij het Italiaanse kantoor van Documentum op en realiseerde een stevig marktleiderschap in Italië voor deze software leverancier. Casanova trad in 1997 bij Documentum in dienst als hoofd van de sector Industry en later Telecom. Pierre Casanova begon zijn carrià¨re in 1995 bij Cadence Design Systems.

Over Adobe
Adobe verandert de wereld door het leveren van digitale ervaringen. Voor meer informatie: http://www.adobe.be.

###
© 2012 Adobe All rights reserved.