(Persbericht) Distributeur Mitsubishi Electric haalt hoge scores op betrouwbaarheid, service en meedenken met klanten

Alblasserdam, 11 oktober 2011 - In de Marketing Score Card Installatie, het jaarlijks terugkerende klanttevredenheidonderzoek van USP/Bouwkennis, worden fabrikanten vergeleken met een groot aantal A-merken. Het onderzoek is uitgevoerd in de E- en W-installatiebranche, en onder adviseurs. De 323 E-installateurs, 435 W-installateurs en 305 adviseurs hebben Alklima, exclusief distributeur van Mitsubishi Electric, zeer goed gewaardeerd.

W-installateurs hebben organisaties vooral beoordeeld op de betrouwbaarheid en de service en klachtafhandeling. Daarnaast bleek het meedenken met de klant een essentieel aspect. Alklima behoorde in 2010 al tot de best beoordeelde organisaties en ook dit jaar scoort het bedrijf hier hoog mee.

Arjen de Jong, directeur Alklima, zegt: 'We er ontzettend trots op dat de adviseurs W-installatie ons voor het tweede achtereenvolgende jaar in de top 3 hebben gezet. Dat sterkt ons in onze aanpak. Zowel onderling als naar klanten toe is het commitment groot. We blijven innoveren en verder professionaliseren. Op deze manier willen we onze toonaangevende marktpositie behouden en verder uitbouwen in de toekomst.'

Het volledige rapport is te downloaden op: http://www.hateha.nl/images/uploads/publicaties/usp_klanttevredenheid2011.pdf

Over Alklima
Alklima bv is opgericht in 1994 als exclusief importeur van Mitsubishi Electric Cooling & Heating. In haar ruim vijftienjarig bestaan is Alklima uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de Nederlandse klimaatmarkt.
Enerzijds hebben wij de traditionele rol van exclusieve importeur van het gerenommeerde merk Mitsubishi Electric Cooling & Heating. Dit betekent permanente logistieke, commerciële en technische ondersteuning aan onze klanten. Mitsubishi Electric Cooling & Heating wordt uitsluitend geleverd via installatiebedrijven die STEK- en F-gassen gecertificeerd zijn. Dit om de kwaliteit van het product en die van de installatie te waarborgen.

Anderzijds is Alklima voor complexe klimaatvraagstukken een vraagbaak voor adviesbureaus, architecten, energieleveranciers, overheidsinstanties, etc. Alklima vervult daardoor een centrale, coà¶rdinerende rol om te allen tijde aan de tech nische en budgettaire wensen van de eindgebruiker te voldoen. Ons ervaren team van specialisten is continu bezig om merkbare meerwaarde te leveren. Alklima verzorgt bovendien de permanente vorming en opleiding van erkende installateurs en hun personeel. Daarmee is de installateur meer dan een partner; hij of zij is een ambassadeur.

Kijk voor meer informatie op www.alklima.nl/

Contact
Martijn Koebrugge
Hoofd marketing en communicatie
Alklima B.V.
+31 (0)78-651 00 00
[email protected]

Aleksandra Andjelic
Co-Workx
+31 (0)6-24 24 56 79
[email protected]