AFAS ERP Software uit Leusden is 2006 baanbrekend begonnen en introduceert een nieuwe visie op ERP-software. Profit, de complete ERP-suite van AFAS, is bereikbaar voor iedere organisatie in Nederland voor slechts €10,- per medewerker, per maand.

Betaalbaar en bereikbaar
Bij ERP wordt vaak gedacht aan eindeloze implementatietrajecten en daarbij behorende kosten. Niet bij AFAS. Vanaf € 10 per medewerker, per maand kunnen bedrijven zich volledig automatiseren en werken met de complete ERP-bundel: Profit ERP. Onze Profit-applicatie is hierdoor nog schaalbaarder dan voorheen: kleine, middelgrote en grote bedrijven kunnen vanaf nu met betaalbare ERP aan de slag!

Kracht van ERP
Bedrijfssucces hangt tegenwoordig niet alleen van hard werken en creatief ondernemersschap af. Het is noodzakelijk dat bedrijven zich beter gaan automatiseren. Blijven bedrijven achter, dan zullen ze op termijn niet overleven. Door het administratieve proces te vatten in Enterprise Resource Planning ontstaat er synergie tussen de verschillende vakgebieden en/of afdelingen. Inzicht in het totale bedrijfsproces door middel van cockpits zorgt ervoor dat bedrijven de juiste beslissingen op het juiste moment kunnen nemen. De continuïteit is gewaarborgd.
Voordelen

De werkelijke voordelen van ERP worden niet alleen behaald door de technische oplossingen, maar ook door organisatorische veranderingen binnen bedrijven. Het is een andere manier van denken en werken die afdelingen en functies overstijgt: het bedrijfsproces staat centraal! Daarnaast is het voor bedrijven erg aantrekkelijk om met een ERP-leverancier in zee te gaan: één keer vastleggen van gegevens, één platform, één update, één user interface, één cursus en uiteraard ook één managementrapportage!

bron:AFAS ERP