Van maandag 11 juli 6.00 uur tot en met vrijdag 15 juli 18.00 uur is de Grote Haven in Haastrecht afgesloten tussen de Provinciale weg N 228 en de Bredeweg. De provincie Zuid-Holland en de gemeente Vlist, waar Haastrecht toe behoort, laten een rotonde aanleggen en de weg reconstrueren.Aansluitend wordt door de gemeente Vlist de Grote Haven opgeknapt.

Door deze opknapbeurt is het noodzakelijk om dit stuk weg een week volledig af te sluiten in verband met de veiligheid van wegwerkers en verkeersdeelnemers.Omleiding autoverkeer Voor het autoverkeer tot 15 ton is een omleidingsroute met borden aangeven over Stolwijk. Met nadruk wordt erop gewezen dat er geen verkeer mogelijk is tussen de Oost-/West Vlisterdijk en de Provincialeweg N 228 cq. Haastrecht-centrum en Haastrecht-Noord (Stein).Vrachtverkeer zwaarder dan 15 ton kan in deze periode de wijk niet bereiken.

Langzaam verkeerDe tijdelijke oversteekplaats over de Provinciale weg ter hoogte van Bredeweg en Marktveld blijft tijdens de afsluiting beschikbaar.

Openbaar vervoerLijn 106 rijdt gedurende de afsluiting een aangepaste dienstregeling. Hiervan wordt melding gemaakt op de haltepalen.

bron:Provincie Zuid Holland