Nijmegen, 26 juni 2008 –Aia Software, leverancier van het ITP Document Platform, heeft Annemiek Kuiper (42) aangesteld in de functie van Senior Accountmanager. Met deze aanstelling breidt Aia Software haar sales team verder uit en versterkt daarmee haar leverancierspositie in de markt van dynamische document- en communicatieoplossingen.

Annemiek is onder meer werkzaam geweest als Accountmanager bij Square IS en als Salesmanager bij It Accent. In deze periode heeft zeruime en generalistische kennis opgebouwd op het gebied van ECM, van Knowledge Management tot Archiving en Retrieval Systems. Daarnaast heeft zij uitgebreide ervaring in maatwerk en consultancy projecten. Met haar brede kennis van oplossingen in zowel het bank- en verzekeringswezen als bij overheden en provincies, is Annemiek een aanwinst voor het sales team van Aia Software.

 
Noot voor redactie: bijgesloten een afbeelding op hoge resolutie van Annemiek Kuiper, Senior Accountmanager bij Aia Software.
 
Over Aia Software
Aia Software is een toonaangevende wereldwijde leverancier van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 800 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.
 
Voor meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035-58 22 730