Nijmegen, 13 juni 2008 – Aia Software, leverancier van het ITP Document Platform, heeft Mark van Dorland (30) aangesteld als Consultant Professional Services. In deze functie is Mark verantwoordelijk voor de technische en functionele begeleiding van maatwerkprojecten op de ITP-software bij opdrachtgevers. Met deze aanstelling komt Aia Software tegemoet aan de groeiende vraag van opdrachtgevers naar hoogwaardige maatwerkoplossingen binnen het ITP Document Platform.

Mark startte zijn carrière als Technical Engineer bij Planon te Nijmegen, waar hij verantwoordelijk was voor de technische installaties van diverse Planon-producten bij opdrachtgevers in Nederland, België, Duitsland en Engeland. In deze functie bouwde hij uitgebreide kennis en ervaring op rond de databases Oracle, MS SQL and Sybase. Als Tailor-made Software Engineer werkte hij met de programmeertalen Pascal en Delphi om maatwerksoftware voor opdrachtgevers te programmeren.
Mark van Dorland: “Ik kan de technische en functionele ervaringen uit mijn voorgaande functies zeer goed benutten in mijn nieuwe functie bij Aia. Mijn diepgaande kennis van programmeren en techniek stelt mij in staat om de wensen en eisen van onze opdrachtgevers te beoordelen op haalbaarheid en te vertalen naar de juiste ITP-oplossingen op maat.”
--------------------------------------------------------------
Over Aia Software
Aia Software is een toonaangevende wereldwijde leverancier van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 800 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.
Voor meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035-58 22 730

[email protected]