Er is een nieuwe website over auto’s: www.autovandaag.nl. Autovandaag is een unieke site, want het brengt dagelijks autonieuws van vele internetpagina’s uit binnen- en buitenland bij elkaar op één site. En dat is nog niet alles: de nieuwe website is interactief en veelzijdig als geen ander.
Kevin van Houten is een van de initiatiefnemers van autovandaag.nl. Over de nieuwe internetpagina vertelt hij: “Vandaag de dag zijn er tientallen websites in binnen- en buitenland die dagelijks autonieuws brengen. De echte liefhebber wil natuurlijk alles weten, maar het steeds afstruinen van alle sites kost veel tijd. Autovandaag biedt de oplossing, want op de website bundelen we het nieuws van tientallen autowebsites. Op de zogenaamde ‘portalpagina’ kunnen bezoekers gemakkelijk doorklikken naar de nieuwsbron.”

Op Autovandaag.nl is natuurlijk niet alleen nieuws van andere autosites te vinden, de mensen achter de website brengen zelf ook nieuws. “Een team van enthousiaste en ervaren redacteuren, onder wie Mario Vos, plaatst dagelijks autonieuwtjes op onze site. De berichten worden geschreven met een kritische blik, een aparte invalshoek en een geheel eigen stijl. Bovendien hebben we op de website regelmatig verfrissende columns staan”, vertelt Kevin van Houten. Ook op het gebied van interactiviteit heeft autovandaag.nl een streepje voor op andere websites. Kevin: “Bezoekers van onze website kunnen op al onze nieuwsberichten reageren en hun reacties zijn direct op de site te lezen. Tevens is het voor onze bezoekers mogelijk om hun eigen nieuwsberichten of columns te plaatsen.”

De nieuwe autosite heeft nog veel meer te bieden. Er zijn regelmatig nieuwe filmpjes van rij-impressies en andere hilarische spotjes, polls om de mening van de bezoekers te peilen over een autogerelateerd onderwerp, er zijn wekelijkse prijsvragen, er is autosport en nog veel meer. “Autovandaag is dus een must voor elke autoliefhebber, surf er anders gewoon even naartoe!”, besluit Kevin van Houten.

bron:Blackorange