De landelijke vragendienst [email protected] van de website bibliotheek.nl  heeft van maart t/m mei een prijsvraag georganiseerd onder jongeren. Zij maakten kans op het winnen van een iPod door op een originele manier [email protected] te promoten.

Uit de inzendingen heeft een jury vijf winnaars geselecteerd. Een van de winnaars is de 14-jarige Esther Crabbendam uit Alkmaar. Zij maakte een promotiefilmpje voor [email protected].
De jury zegt hierover: ´Esther heeft gehoor gegeven aan de oproep om [email protected] op de eigen weblog te plaatsen. Dit heeft zij op een zeer creatieve wijze gedaan, namelijk in de vorm van een eigen gemaakt reclame filmpje. De boodschap die uit het filmpje spreekt is: heb je een vraag, stel hem dan aan [email protected] ([email protected] helpt je aan een antwoord)'. 
De jury was enthousiast over deze inzending ´omdat er op creatieve wijze is omgegaan met het promoten van [email protected] op de eigen weblog. Ook zijn de gezichten die Esther trekt erg sprekend. Deze inzending heeft een iPod mini gewonnen.'
Esther krijgt haar prijs op vrijdag 10 juni om 9.00 uur uitgereikt in de Centrale bibliotheek aan de Gasthuisstraat. Esther is inmiddels ook toegetreden tot het jongerenpanel voor de website jongalkmaar.nl. Deze website wordt in opdracht van de Gemeente ontwikkeld door Bibliotheek Alkmaar. Het is de bedoeling dat deze website op 3 juli online gaat.

bron:Bibliotheek Alkmaar